Στο ΠΑΣΟΚ «πλακώνονται» ακόμα και για τους πανηγυρισμούς για το ΣτΕ

Μπορεί τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα στις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης μετά την απόφαση αντισυνταγματικότητας διάταξης του νόμου Παππά, ωστόσο στο ΠΑΣΟΚ κατάφεραν να βγουν στη φόρα εκ νέου τα εσωκομματικά τους.

Τα πρωτοφανή… αντανακλαστικά, τα οποία επέδειξε ο Ανδρέας Λοβέρδος, βγάζοντας προσωπική ανακοίνωση για το αποτέλεσμα της Ολομέλειας του ΣτΕ πριν την επίσημη τοποθέτηση του κόμματος και της Φώφης Γεννηματά έχουν προκαλέσει έντοντες αντιδράσεις στη Χαριλάου Τρικούπη.

«Το περίεργο βέβαια στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι ότι πρόλαβε τη Φώφη Γεννηματά αλλά τον Ευάγγελο Βενιζέλο» σχολιάζουν δηκτικά παλαιά στελέχη του κόμματος σε συνομιλία με το TRIBUNE.

Ο κ. Λοβέρδος προφανώς βλέποντας στην απόφαση του ΣτΕ μία ευκαιρία να επουλώσει τις πληγές από την ανεπαρκέστατη έως αστεία παρουσία του στην Εξεταστική Επιτροπή και τα ερωτήματα… φωτιά που έχει απευθύνει στους καναλάρχες και μιντιάρχες κάνοντάς τους τη μούρη κρέας, ξέσπασε εξαπολύοντας προσωπική επίθεση κατά του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ είναι ότι πήρε θέση με… τρεις ανακοινώσεις. Μία από τον Ανδρέα Λοβέρδο, μία από το γραφείο Τύπου του κόμματος και μία φυσικά από τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ουδείς βέβαια από τους τρεις ασχολήθηκε με το πώς καλλιεργήθηκε και γιγαντώθηκε το καθεστώς ανομίας, το οποίο λειτουργεί ανεξέλεγκτα επί 27 χρόνια φέρει εξ αδιαιρέτου με τη ΝΔ την ανεξίτηλη σφραγίδα τους.