Στο Μεσολόγγι το χασίς κάνει πάρτυ – 61 δέματα με 32 κιλά!

Πέταξαν το παράνομο εμπόρευμα στο δρόμο και τράπηκαν σε φυγή με μεγάλη ταχύτητα, καταφέρνοντας να διαφύγουν μέσα στην παρακείμενη αγροτική περιοχή

Συνεργάτες των καρτέλ ναρκωτικών της πατρίδας τους θεωρούν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών τρεις Αλβανούς που εντόπισαν να φορτώνουν σχεδόν 32 κιλά χασίς σε ένα αυτοκίνητο στο Μεσολόγγι, τα οποία θα μοίραζαν σε μικρότερες ποσότητες σε «βαποράκια» που θα αναλάμβαναν τη διανομή σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας!

Μετά από πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν το σπίτι ενός 28χρονου στο Μεσολόγγι, όπου βρήκαν δυο ομοεθνείς του, έναν 46χρονο και έναν 23χρονο, να φορτώνουν δέματα με χασίς στο αυτοκίνητό τους. Όμως, εκείνοι πέταξαν το παράνομο εμπόρευμα στο δρόμο και τράπηκαν σε φυγή με μεγάλη ταχύτητα, καταφέρνοντας να διαφύγουν μέσα στην παρακείμενη αγροτική περιοχή.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 27 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 18 κιλών και 173 γραμμαρίων, αλλά όταν συνέλαβαν τον 28χρονο σε περιοχή του Μεσολογγίου και έκαναν έρευνα στο σπίτι του που η σπείρα χρησιμοποιούσε ως «καβάντζα», ανακάλυψαν άλλα 34 δέματα με 13 κιλά και 500 γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητα ηρωίνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά!
Ο νεαρός Αλβανός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του 46χρονου και του 23χρονου που εισήγαγαν τα ναρκωτικά από την πατρίδα τους.