Στη φυλάκη 48χρονη ”φίλη” του Βαρουφάκη και του Πούτιν

Η 48χρονη εκβίαζε ανυποψίαστους πολίτες, παριστάνοντας τη θετή κόρη γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας και φίλη του υπουργού Οικονομικών

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία της στον ανακριτή η 48χρονη που εκβίαζε ή εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες της Πάτρας παριστάνοντας τη θετή κόρη γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας και φίλη του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν!

Η απατεώνισσα κατηγορείται ότι αποσπούσε από τα θύματά της χρήματα δήθεν για να τα μεταφέρει στο εξωτερικό με τη βοήθεια των γνωριμιών της, ώστε να μην τα χάσουν σε περίπτωση πτώχευσης! Με τον τρόπο αυτό, τον περασμένο Φεβρουάριο υφάρπαξε 50.000 ευρώ από έναν 72χρονο κι στις 23 Απριλίου άλλα 6.150 ευρώ από μια 40χρονη στην οποία υποσχέθηκε επενδυτικό κέρδος αν τα κατέθετε σε τράπεζα του εξωτερικού.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έβαλαν τέλος στη δράση της μετά την καταγγελία ενός 62χρονου ότι απαιτούσε εκβιαστικά 2.000 ευρώ απειλώντας τη ζωή του. Στο ραντεβού, η 48χρονη παρέλαβε 250 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα και συνελήφθη μαζί με έναν 57χρονο συνεργό της, που όμως αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του.

Πάντως, ο αριθμός των θυμάτων της 48χρονης μεγαλώνει αρκετά και στον ανακριτή έχουν καταθέσει πολλοί ότι της εμπιστεύθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά για να τα καταθέσει ή να τα επενδύσει στο εξωτερικό.