Στα σκαριά τηλεοπτικός «γάμος» Χατζηνικολάου – Μαρινάκη

Ένας νέος εκδοτικός και τηλεοπτικός “γάμος” ετοιμάζεται, όπως ολα δείχνουν, στο νέο μιντιακό τοπίο που διαμορφώνεται μετά τοιν διαγωνισμό για τις άδειες.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, Βαγγέλης Μαρινάκης και Νίκος Χατζηνικολάου θα ανακοινώσουν σύντομα τη συγχώνευση των εταιρειών που εκδίδουν τις εφημερίδες Real News – Αγορά και τις εφημερίδες Παραπολιτικά, Επένδυση, Freddo.

Στόχος είναι μέχρι το τέλος της χρονιάς να ολοκληρωθεί επιτυχώς η συγχώνευση των δυο νέων συγκροτημάτων Τύπου αλλά και να εκπέμψει και ο νέος τηλεοπτικός σταθμός με την άδεια του καναλάρχη πλέον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στο κανάλι, εκτος από το Νίκο Χατζηνικολάου που θα είναι κεντρικός σχολιαστής στο δελτίο ειδήσεων, μετακομίζει και ο Νίκος Στραβελάκης, ενδεχομένως με το ρόλο του διευθυντή.

Ο νέος ισχυρός μιντιακός όμιλος

Ο νέος μιντιακός όμιλος, όμως, εκτός από κανάλι, θα διαθέτει 3 φύλλα, αφού θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν οι εφημερίδες Παραπολιτικά το Σάββατο και η Real News την Κυριακή, ενώ φαίνεται ότι θα διατηρηθεί και ένα από τα δύο οικονομικά φύλλα που διαθέτουν οι προς συγχώνευση εκδοτικές επιχειρήσεις, η Επένδυση ή η Αγορά (Real).

Στο ρόστερ του νέου σχήματος θα υπάρχουν και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Real FM και Παραπολιτικά FM, ενώ λέγεται ότι το νέο κανάλι θα στελεχώσουν πολλοί από τους δημοσιογράφους του MEGA.

Σύμφωνα με το enimerosi24.gr , “η ανάγκη που προκάλεσε τη συζήτηση για τη συγχώνευση και δρομολόγησε τις εξελίξεις χει να κάνει με τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η μία από τις δυο εκδοτικές επιχειρήσεις, Αφού στην ουσία είναι μονόδρομος για αυτήν…”

43

 

0

 

0

Google +

0

 

0

Reddit

0

SUpon

0

 

0