Στέφανος Μάνος εναντίον δημοσίων υπαλλήλων…

  • Στέφανος Μάνος εναντίον δημοσίων υπαλλήλων…
Εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων καταφέρθηκε ο Στέφανος Μάνος, με αφορμή τη σημερινή τους απεργία. Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε ως «βολεμένους» τους δημοσίους υπαλλήλους, τονίζοντας παράλληλα πως όλα τους τα έξοδα είναι δικά μας.
«Απεργούν σήμερα οι δημόσιοι υπάλληλοι. Οι πιο βολεμένοι, είναι πρώτοι στην άσκηση του δικαιώματος της απεργίας. Όλα τα έξοδα τους, δικά μας!». Έγραψε ο Στέφανος Μάνος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Θεόδωρο Πάγκαλο και φυσικά τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Απεργούν σήμερα οι δημόσιοι υπάλληλοι. Οι πιο βολεμένοι, είναι πρώτοι στην άσκηση του δικαιώματος της απεργίας. Όλα τα έξοδα τους, δικά μας!

  • Ο μεν πρώτος είχε πει το 2014 πως οι υπάλληλοι του δημοσίου είναι «κοπρίτες» και «κοπανατζήδες», ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τους είχε καταλογίσει – ως υπουργός Υγείας – την ευθύνη για τα αδιέξοδα της χώρας, χρησιμοποιώντας μάλιστα ένα νούμερο που δεν αντιστοιχεί ούτε κατά προσέγγιση στην πραγματικότητα.
  • «Το ένα εκατομμύριο δημοσίων υπαλλήλων που ταλαιπωρούν δέκα εκατομμύρια πολίτες με τη βεβαιότητα ότι ο δημόσιος τομέας είναι ισόβιος, μας έφτασε εδώ που μας έφτασε», είχε τονίσει το 2011.