Σκληρή κόντρα ΝΔ – Καμμένου για τις μισθολογικές προαγωγές των Ενόπλων Δυνάμεων

Με νεότερη ανακοίνωση επανήρθε η Νέα Δημοκρατία μέσω της οποίας συνεχίζει την έντονη κριτική κατά του Πάνου Καμμένου, για το ζήτημα των μισθολογικών προαγωγών στις Ένοπλες Δυνάμεις:

“Μία απλή ανασκόπηση των πρακτικών της Βουλής, των δημοσίων δηλώσεων και των προεκλογικών υποσχέσεων του κ. Καμμένου αρκεί για να αποδειχθεί το ποιος παίζει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και του Ελληνικού Λαού.

Από την πλευρά μας δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι περισσότερο.

Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και οι πολίτες γνωρίζουν ακριβώς τι συμβαίνει, γεγονός που εξηγεί τον πανικό και την απόγνωση του κ. Καμμένου”.

Νωρίτερα η λεωφόρος Πειραιώς είχε κατηγορήσει τον υπουργό Εθνικής Άμυναςγια “κοροϊδία” και για “ψεύδη και άκαρπες προσπάθειες”, που αποσκοπούσαν σε επικοινωνιακά και ψηφοθηρικά οφέλη.

Η αντίδραση Καμμένου

Για μικροπολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των στελεχών των ΕΔ, έκανε λόγο οΠάνος Καμμένος, σε ανακοίνωση- απάντηση στη ΝΔ:

Ο κ. Δαβάκης παίζει πρωτοφανή μικροπολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, στους οποίους η συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ, της οποίας ήταν μέλος, έκοψε το 35% των μισθών.

Καταφεύγει σε ασύστολα ψεύδη, αναζητώντας απεγνωσμένα τρόπους να ασκήσει αντιπολίτευση.

Τα ισοδύναμα μέτρα,τα οποία επικαλείται ο κ. Δαβάκης,εστάλησαν στο Υπουργείο Οικονομικών στις 16 Σεπτεμβρίου 2016 με το έγγραφο: Φ.800/323/136859/Σχέδιο 2722/16.09.2016 – ΥΠΕΘΑ/ΓΔΟΣΥ.

Αν κάποιοι δεν σέβονται τις Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο κ. Δαβάκης και το κόμμα του. Είναι άδικο και για τη Νέα Δημοκρατία να εκπροσωπείται από τον κ. Δαβάκη, που είτε δεν κατανοεί είτε παίζει το παιχνίδι του παραλόγου”.