Σκληρή επίθεση Πολάκη στον Χατζηνικολάου για τη Real News

Σκληρή επίθεση στον Νίκο Χατζηνικολάου επεφύλασσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης αναφορικά με δημοσίευμα της Real News σχετικά με τοΚΕΕΛΠΝΟ και τον διαγωνισμό για τις ΜΕΘ. Ο Πολάκης αφού εξηγεί, από την πλευρά του, για άλλη μια φορά το τι ακριβώς συνέβη, γράφει για τον «κύριο Χατζηνικολαου»:

«Εχετε προσεκτικά φιλοτεχνήσει το προφίλ του σοβαρού δημοσιογράφου που αντιμετωπίζει σκληρά τους πολιτικούς. Προσέξτε όμως, γιατί με τέτοια δημοσιεύματα το λιγότερο που κάνετε είναι να εκτίθεστε ανεπανόρθωτα ότι προμοτάρετε μια σάπια και φαύλη κατάσταση η οποία ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ καθώς οι σκελετοί που έπονται να βγουν από την ντουλάπα σύντομα θα κάνουν πολλούς απο το πολιτικό προσωπικό αλλά και.. συναδέλφους σας να ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν…

Εκτός και αν το κάνετε για λόγους συναδελφικής αλληλεγγύης, γιατί απο το 2015 κόπηκε η διαφημιστική δαπάνη που απλόχερα μοίραζαν οι διοικήσεις του Κεελπνο προς διάφορα ΜΜΕ πανελλαδικά με βάση πολιτικές εντολές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (γιατί ο δικός σας όμιλος δεν ήταν στο pay-roll των ΜΜΕ του Κεελπνο το 2014 όπως φάνηκε απο τον έλεγχο του ΓΛΚ)».