Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας προς το πρόσωπο του Δημήτρη Μελισσανίδη

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας προς το πρόσωπο του Δημήτρη Μελισσανίδη στο σημερινό Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, παρουσία μάλιστα του Υφυπουργού Σταύρου Κοντονή.

Ο Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε στον ισχυρό άντρα της ΑΕΚ κάνοντας αναφορά για αλλοίωση του πρωταθλήματος, με τον τρόπο που δίνονται χρήματα σε ομάδες μέσω χορηγιών, ενόψει μάλιστα και των προσεχών εκλογών στην ΕΠΟ στις 26 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά ο κ. Κούγιας ανέφερε:
«Θα διωχθεί για απιστία το Δ.Σ. της ΟΠΑΠ ΑΕ. που το ελέγχει ο κ. Μελισσανίδης. Δεν μπορεί η ΑΕΚ να παίζει στη Βέροια και την προηγούμενη μέρα η Βέροια να βάζει διαφήμιση ΟΠΑΠ στην φανέλα της. Αυτά δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο. Είμαστε μια ομάδα πολύ πιο εμπορική από άλλες και δεν παίρνουμε διαφήμιση λόγω της κακής μου σχέσης με τον κ. Μελισσανίδη. Δεν αλλοιώνεται έτσι το πρωτάθλημα; Τι να λέμε τώρα… Και δεν είναι μόνο επιχειρηματικό το ζήτημα. Από την διαφήμιση του ΟΠΑΠ επηρεάζεται το πρωτάθλημα, οι εκλογές της ΕΠΟ, τα πάντα. Στον ΟΠΑΠ ο κ. Μελισσανίδης είναι μικρομέτοχος, αλλά κάνει κουμάντο ο άνθρωπός του, ο Φωκάς».

Πηγή: Ο Φίλαθλος