Σε κακή κατάσταση βρήκαν τον Μιχάλη Λεμπιδάκη οι αστυνομικοί που τον απελευθέρωσαν

Σε κακή κατάσταση βρήκαν τον Μιχάλη Λεμπιδάκη οι αστυνομικοί που τον απελευθέρωσαν από τα δεσμά του.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, ο γιος του Μιχάλη Λεμπιδάκη και ο αδερφός τού επιχειρηματία είπαν ότι ο άνθρωπός τους βρίσκεται σε ασφαλές σημείο, ωστόσο είναι αρκετά καταπονημένος και σαφώς αδυνατισμένος, έχοντας φθάσει τα 45 κιλά! Συμπλήρωσαν πάντως ότι έχει απόλυτη διαύγεια.

Δηλώσεις για το θέμα έκανε και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, μιλώντας στον Real FM.

«Οι απαγωγείς τον κρατούσαν κάτω από άσχημες συνθήκες, τον ταλαιπωρούσαν», είπε ο κ. Τόσκας.

Ο αναπληρωτής υπουργός μίλησε και για τους αστυνομικούς που έφεραν εις πέρας την επιχείρηση. Αφού τους ευχαρίστησε για την αίσια έκβαση της απαγωγής, ο κ. Τόσκας είπε ότι «ενήργησαν επαγγελματικά, με ακρίβεια, χωρίς να χυθεί αίμα», για να συμπληρώσει ότι κάποιοι από τους απαγωγείς «είναι άγνωστοι, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που είναι γνωστοί».

«Εδώ και αρκετό καιρό υπήρχαν ενδείξεις, δεν ήταν γνωστός ο τόπος που τον κρατούσαν, γι’ αυτό άργησε η επιχείρηση», συμπλήρωσε ο κ. Τόσκας. «Δεν θέλαμε να συλληφθούν κάποια άτομα και να κινδυνέψει η ζωή του Μιχάλη Λεμπιδάκη», κάνοντας λόγο για εξέρθρωση ενός «επικίνδυνου κυκλώματος».

Τέλος, ο αναπληρωτής υπουργός είπε για τους δράστες πώς «έκαναν λάθη και είχαν εντοπιστεί μέσα από κάμερες. Πρόκειται για τετραπλή επιτυχία: Είναι σώος ο επιχειρηματίας, δεν χύθηκε αίμα, δεν δόθηκαν λύτρα, συνελήφθησαν οι δράστες».