Σεξ στο Ολυμπιακό χωριό: ιστορίες για επιδόσεις – ρεκόρ

Αν υπάρχει ένα μέρος όπου γίνεται περισσότερο σεξ από το Woodstock, αυτό είναι το Ολυμπιακό χωριό κάθε 4 χρόνια.

Πρώτος κανόνας: κέρδισε το χρυσό. Δεύτερος κανόνας: Ότι συμβαίνει το Ολυμπιακό χωριό μένει στο Ολυμπιακό χωριό. Και πίστεψέ με συμβαίνουν πολλά και ευτυχώς υπάρχουν και εκείνοι που έχουν ανοίξει το στοματάκι τους και μάθαμε κι εμείς τι γίνεται εκεί. Μην είσαι περίεργος από τώρα. Απλά έχε στο μυαλό σου ότι γίνεται σεξ, πολύ σεξ.

Και είναι λογικό. Άνδρες στην πιο ‘παραγωγική’ τους ηλικία, φουλ γυμνασμένοι, γεμάτοι τεστοστερόνη. Γυναίκες με ορμόνες που κάνουν πάρτι και μια τετραετία γεμάτη πίεση για να φτάσουν σε αυτή την στιγμή. Όταν λέμε στιγμή δεν εννοούμε την στιγμή που θα φτάσουν στο Ολυμπιακό χωριό αλλά την στιγμή που θα αγωνιστούν στους Αγώνες. Βέβαια, μερικοί περιμένουν και το πρώτο πως και πως.

Όπως ο πρωταθλητής της κολύμβησης, Ryan Lochte, ο οποίος πριν από τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου είχε δηλώσει: “Στους προηγούμενους Ολυμπιακούς είχα σχέση. Τεράστιο λάθος! Αυτή την φορά είμαι ελεύθερος και το Λονδίνο θα είναι πολύ καλό. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος”. Το παιδί είχε έναν στόχο και τον πέτυχε. Όχι μόνο προκρίθηκε ξανά  στους Ολυμπιακούς  αλλά αυτή την φορά είναι και ελεύθερος. Δεν ξέρω ποιο από τα δύο τον δυσκόλεψε πιο πολύ αλλά πρώτος μάγκας.

Ας αφήσουμε λίγο τους αριθμούς να μιλήσουν για να αντιληφθούμε τα μεγέθη. Η πρώτη φορά που είχαμε σαφή αναφορά για τον αριθμό των προφυλακτικών που χρησιμοποιήθηκαν στο Ολυμπιακό χωριό ήταν το 1988 στην Σεούλ. 8,500 τεμάχια, τα περισσότερα εκ των οποίων βρέθηκαν στις ταράτσες των κτιιρίων. Όπως ήταν φυσικό, η πάντα αρτηριοοσκληρωτική και μόνιμα μουρόχαυλη Ολυμπιακή επιτροπή απαγόρευσε το υπαίθριο σεξ για τους επόμενους Ολυμπιακούς.

Δεν πτοήθηκαν, όμως, οι αθληταράδες μας, αφού στη Βαρκελώνη το 1992 φτάσαμε στο εντυπωσιακό νούμερο των 90,000 προφυλακτικών. Στην Ατλάντα είχαμε μεγάλη πτώση και πέσαμε στα 15,000. Πολλοί επιστήμονες ακόμα ερευνούν τα αίτια τούτης της κάθετης πτώσης και δεν μπορούν να καταλήξουν πουθενά. Στο Σίδνεϊ, όμως, έγινε η μεγάλη επιστροφή αφού τα 70,000 προφυλακτικά που προσφέρθηκαν αρχικά στους αθλητές δεν έφτασαν και αναγκάστηκαν οι διοργανωτές μετά από μια εβδομάδα να παραγγείλουν κι άλλα. Στην Αθήνα, όπως καταλαβαίνεις, σπάσαμε κάθε ρεκόρ -εθνική περηφάνια- με 130,000 προφυλακτικά. Η χαρά μας, όμως, κράτησε λίγο αφού στο Λονδίνο η παραγγελία είχε το αξιοθαύμαστο νούμερο των 150,000 τεμαχίων.

Ό,τι όμως και να πούμε, ίσως κανείς να μην ξεπεράσει τους Ολυμπιακούς του Ρίο. Στο Ολυμπιακό χωριό αυτών των Αγώνων υπάρχουν διαθέσιμα 450,000 προφυλακτικά και παντού βρίσκονται τοποθετημένα  ειδικά μηχανήματα για την εύκολη και γρήγορη απόκτησή τους. Ας κάνουμε λίγα μαθηματικά: 450,000 προφυλακτικά / 10,500 αθλητές = 42 προφυλακτικά έκαστος. Καθόλου άσχημα.

Λάβετε θέσεις. Πάμε!

“Είναι σαν την πρώτη μέρα στο πανεπιστήμιο. Είσαι νευρικός και υπερενθουσιασμένος. Όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και προσπαθούν να κάνουν σεξ με κάποιον” είπε ο Tony Azevedo μέλος της αμερικανικής ομάδας πόλο, ο οποίος συμμετείχε σε Ολυμπιακούς από το 2000 μέχρι το 2012. Άρα γνωρίζει καλά τι και πως.

Το παιχνίδι ξεκινάει μόλις ανοίξουν οι πύλες του Ολυμπιακού χωριού και οι αθλητές μπουν στα δωμάτια τους. Βασικά το παιχνίδι αρχίζει μόλις μπουν στο Ολυμπιακό χωριό και ανοίξουν το Tinder. Στο Σότσι το 2014, στους χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες, η Jamie Anderson, όπως δήλωσε, αναγκάστηκε να διαγράψει τον λογαριασμό της στην εφαρμογή γιατί από τα πολλά αιτήματα δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί. Δεν ξέρουμε αν το μετάνιωσε, αλλά το χρυσό στο snowboard το πήρε.

(Η Jamie Anderson κρατώντας δύο από τους βασικούς λόγους για τους οποίους ήταν τόσο δημοφιλής στο Tinder).Η ιστορία, όμως, με τις εφαρμογές γνωριμιών ξεκίνησε στους θερινούς Ολυμπιακούς  Αγώνες του Λονδίνου. Την πρώτη μέρα που μπήκαν οι αθλητές στο Ολυμπιακό χωριό, η εφαρμογή Grindr κράσαρε στο ανατολικό Λονδίνο, αφού όλοι έψαχναν είτε αθλητές από κάποια άλλη χώρα είτε ντόπιους. Τα χαμόγελα στα πρόσωπα των αθλητών επέστρεψαν μετά από 24 ώρες όταν η εφαρμογή επανήλθε στα καλά της.

Σε αυτούς τους αγώνες είχαμε και μάρτυρες. Η πανέμορφη τερματοφύλακας της ομάδας ποδοσφαίρου των Ηνωμένων Πολιτειών Hope Solo είχε δηλώσει στο ESPN  “Όλοι έκαναν σεξ με όλους και παντού. Στο γρασίδι, ανάμεσα από τα κτίρια. Όλοι υπερέβαλαν εαυτούς”.  Προφανώς η απαγόρευση της Ολυμπιακής επιτροπής δεν έπιασε τόπο. Λογικό, αν θυμηθεί κανείς πόσα ωραία κορίτσια πήγαν στο Λονδίνο πριν από τέσσερα χρόνια.

(Η Hope Solo είδε διάφορες εστίες να παραβιάζονται στο Λονδίνο)Η ίδια αθλήτρια αποκάλυψε ότι το 2008 είχε κάνει σεξ με έναν σελέμπριτι αλλά δεν μας είπε ποτέ το όνομά του. Αυτό που μας είπε είναι ότι η όλη εμπειρία, της έμεινε αξέχαστη “Γίνεται πολύ σεξ στους Ολυμπιακούς. Είναι πραγματικά εμπειρία ζωής και χτίζεις αναμνήσεις. Είτε σεξουαλικές, είτε από τα πάρτι είτε στον αγωνιστικό χώρο”. Πρέπει να της αναγνωρίσουμε ότι τουλάχιστον είναι ειλικρινής.

(Η Hope Solo βρίσκεται με την εθνική ποδοσφαίρου των ΗΠΑ και στο Ρίο. Και δεν είναι η μόνη ενδιαφέρουσα παρουσία των αγώνων)

Ο Βρετανός Matthew Syed είχε ξεδιπλώσει τις σκέψεις του για τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου σε ένα άρθρο στους Times του Λονδίνου, όπου κατέληγε ότι στο Ολυμπιακό χωριό λάμβανε χώρα ένα φεστιβάλ του σεξ. Τα λεγόμενα του έχουν βαρύνουσα σημασία μιας και όπως έχει δηλώσει, στους πρώτους του Ολυμπιακούς, εκείνους της Βαρκελώνης “έκανα σεξ σε δυόμιση εβδομάδες με περισσότερες γυναίκες από όσες είχα πάει στην ζωή μου μέχρι εκείνη την στιγμή”. Περηφάνια μόνο.

Το χρυσό μετάλλιο

Σημαντική μαρτυρία θα παραμένει για πάντα εκείνη του Breaux Greer, του ακοντιστή με το μαλλί που βγάζει μάτια, ο οποίος δήλωσε ότι στο Ολυμπιακό χωριό του Σίδνεϊ το 2000 έκανε κάθε μέρα σεξ με τρεις γυναίκες – δύο αθλήτριες και μια τουρίστρια. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι είχε πρόγραμμα. Ο καημένος δεν κατάφερε να αγωνιστεί στους Αγώνες αφού χτύπησε στο γόνατο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Παρ’ όλα αυτά, το προσωπικό του βραβείο ήταν ότι στο αεροπλάνο της επιστροφής έκανε σεξ στην τουαλέτα με μια διάσημη Ολυμπιονίκη. Καλύτερο κι από μετάλλιο ένα πράγμα.

(Ο Breaux Greer αξιοποίησε το ακόντιό του στο Ολυμπιακό χωριό του Σίδνεϊ)Ότι κι αν συμβαίνει στο Ολυμπιακό χωριό το  σίγουρο είναι ότι οι αθλητές δεν έχουν έναν αλλά δύο στόχους. Αυτό μεταφράζεται σε μεγαλύτερο κίνητρο. Όπως είπε και ο χρυσός ολυμπιονίκης στην κολύμβηση Summer Sanders “Μόλις πάρεις το χρυσό, ο δεύτερος κανόνας των Ολυμπιακών Αγώνων είναι: ό,τι γίνεται στο χωριό, μένει στο χωριό”. Σαν το Λας Βέγκας ένα πράγμα.

……………………………………………………………………………
  • Avatar

  Ειναι σαν να σ λεει η γκομενα σ ,προκριθηκα στους οα κ εσυ να μην ξερεις τι να κανεις
  Λογικα ολο αυτο γινεται διοτι για λιγες ημερες,ανθρωποι ολων των φυλων απο διαφορετικα μερη ολου του πλανητη ,ηλικιας απο 16 ως 40 μαζευονται μακρια απο αδιακριτα βλεματα και μακρια απο τις συνηθειες τους
  Αυτο π λενε οτι γινεται στο χωριο μενει στο χωριο ειναι η βαση
  Κρατανε τα νταραβερια τους μεταξυ τους και ετσι η κατασταση συντηρειται
  Δεν εχει σημασια αν ο αλλος η η αλλη,ειναι μαυρη,ασπρη,κιτρινη,κοκκινη,παντρεμενη η ελευθερη,σημασια ειναι οτι μπορει να κανει το κεφι της,να ικανοποιησει τις φαντασιωσεις της χωρις να φοβαται οτι θα την παρουν χαμπαρι
  Το σκεφτεσαι κ ζαλιζεσαι,εισαι αντρας αθλητης,και εχεις την δυνατοτητα να πας μια μαυρη αθλητρια φουσκωτη,με μια αδυνατη αποστασεων ,με μια στεγνη κορμαρα του κολυμβησης,με μια ασιατισσα μκροκαμωμενη γυμναστικης,με μια ασχημη,η ομορφη…..ντανα η σκινυ………..τρελα,παρανοια,παραδεισος

 • Η αρχή της 2ης παραγράφου είναι όλο το ζουμί ¨”Και είναι λογικό. Άνδρες στην πιο ‘παραγωγική’ τους ηλικία, φουλ γυμνασμένοι, γεμάτοι τεστοστερόνη. Γυναίκες με ορμόνες που κάνουν πάρτι και μια τετραετία γεμάτη πίεση για να φτάσουν σε αυτή την στιγμή.”
  Προφυλάξεις να παίρνουν κι ας βγάζουν όσο θέλουν τα μάτια τους. Τώρα που μπορούν ακόμα

 • Avatar
 • Κάτσε εδώ μας λέτε ότι γίνεται χαμός από σεξ μεταξύ αθλητών, μετά μας έχετε (σε “συγγενικό” site) άρθρο με την καταδύτρια που την κυνηγάνε επειδή έκανε σεξ με κωπηλάτη. Τί ισχύει τελικά, γιατί στο άλλο άρθρο δεν εναφέρει ότι είναι κάτι συνηθισμένο και κακώς την κυνηγάνε…

 • AvatarΤριπλούν ο ακοντιστής!!! Γενικά όλοι (μαζί) είναι μία ευχάριστη ατμόσφαιρα!!! :)
 • Avatar
 • Άντε να πουλήσουμε πάλι παραμυθάκι στον (όντως) στερημένο σεξουαλικά Έλληνα….
  Εκεί στο one man έχει κάνει ποτέ κανείς σας αθλητισμό;;; Και όταν λέμε αθλητισμό δεν εννοούμε το ιδιωτικό γυμναστήριο της γειτονιάς… εννοούμε τουλάχιστον έναν τοπικό σύλλογο….. γιατί αν έχει κάνει κανείς αθλητισμό σοβαρά, έστω και για 1 χρόνο, θα καταλάβει ότι η ιστοριουλα αυτή μπάζει από παντού και δεν είναι τίποτα άλλο από μια ιστοριουλα που βασίζεται στο γνωστό θέμα προβολής του σεξ σαν κάτι ανώτερο του μέσου ανθρώπου, αλλά και σαν κάτι αποκλειστικό των αθλητών, των ηγετών, των πλούσιων, των μοντέλων, των ηθοποιών, των διάσημων….γενικοτερα όλων αυτών που δεν εργάζονται σαν την πλειοψηφία και για κάποιον λόγο πρέπει να τους ταιζουμε.
  Όταν έχεις σπορνσορες εκατομμυριων από πίσω, όχι δεν κανεις σεξ, ούτε 5 λεπτά αργότερα δεν πας για ύπνο… Γατάκια…

 • Avatar
 • Πρέπει στους Ολυμπιακούς να ακούνε πολύ Πανούση και το γνωστό του άσμα “Γ….τε!!!! Γιατί χανόμαστε….” Καλό θα ήταν να ήταν και λίγο πιο ολοκληρωμένο το άρθρο για τις ανεπιθύμητες εγγυμοσύνες που ακολουθούν τέτοιους αγώνες.

 • Avatar
 • Τωρα μετανιωνω που δεν ασχοληθηκα με τον αθλητισμο!

 • Avatar
 • Plot twist: γεμίζουν τα προφυλακτικά νερό και παίζουν μπουγέλο.

 • Avatar
 • οποιος εχει δει τις γυμνες φωτος της hope solo απο το fappening
  ξερει τι εστι πραγματικος τρομος…

 • Avatar
 • Μπράβο Δημήτρη ωραίο και ενημερωτικό άρθρο. Αρχιζω ζέσταμα για το 2020, Κάποιο άθλημα θα μου κάτσει και μετά μέσα……

 • Just did it

  • Εικονίδιο
 • Avatar

  Από το άρθρο λείπει κάτι. Λείπουν οι γκαίη τάσεις των αθλητών και αυτά που γίνονται πριν και μετά τους αγώνες. Έχω “ιδίαν άποψη” επί του θέματος. Γι’ αυτό οι κολυμβητές μας πατώνουν σε μεγάλους αγώνες και δεν πιάνουν ούτε τους χρόνους τους. Στα δωμάτια, ιδίως των κολυμβητών, γίνεται το έλα να δεις. Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε…

 • Avatar
 • Η Hope Solo όμορφη? Προφανώς δεν είχατε δει τις φωτογραφίες που διέρρευσαν. Προειδοποίηση, ΜΗΝ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ!
  Στην δική μας Ολυμπιάδα πάντως δείξαμε τρομερή φιλοξενία, ειδικά μια αθλήτρια πυροτέχνημα, πιτσιρίκα τότε, ήταν η μασκότ του Ολυμπιακού χωριού.Γενικά αν το άθλημα γινόταν Ολυμπιακό θα σάρωναν οι γυναίκες μας, ειδικά στα ομαδικά αθλήματα. Περηφάνια, γνήσιο Ελληνικό DNA κτλ, αν και πιο πολύ με ρωμαϊκό DNA ταιριάζει αν με πιάνετε.