Σία Κοσιώνη: Η μαχητική ankorwoman όπως δεν την έχετε ξαναδεί [photos]

Σία Κοσιώνη: Η μαχητική ankorwoman όπως δεν την έχετε ξαναδεί [photos]

 

Σία Κοσιώνη: Η μαχητική ankorwoman όπως δεν την έχεις ξαναδεί [photos]

Γνωστή για τα “μάτια λέιζερ” που καρφώνουν τον συνομιλητή, η όμορφη ankorwoman του ΣΚΑΪ είναι μια μορφωμένη γυναίκα, με εμπειρία και τηλεοπτικό ήθος. Το είδαμε άλλωστε στην πρόσφατη τηλεοπτική κόντρα με την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Who is who: Η Σία Κοσιώνη γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα και αποφοίτησε από το τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Στη Θεσσαλονίκη, ως φοιτήτρια έκανε και τα πρώτα της βήματα στο χώρο, σε ραδιόφωνο, τηλεόραση και έντυπο τύπο. Επόμενη στάση στην Αγγλία, στο London School of Economics, όπου έκανε Μεταπτυχιακό με θέμα New Media, Information and Society.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα θα προσφέρει τις υπηρεσίες της ως Σύνδεσμος Επικοινωνίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες τις Αθήνας. Τις επόμενες δύο σεζόν βρίσκεται στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, συνεργάτης της Άννας Παναγιωταρέα στην εκπομπή «Ουδείς Αναμάρτητος». Την ίδια ώρα έχει υπό την ευθύνη της τα πολιτικά δελτία ειδήσεων στο SuperSport FM τα Σαββατοκύριακα. Λίγο αργότερα θα αναλάβει τη στήλη Media στην εφημερίδα SportDay, ενώ τρέχει η συνεργασία της και με τα περιοδικό ACTIVE και SOUL by Athens Voice.

Από τον Μάρτιο του 2006 βρίσκεται στον ΣΚΑΪ. Αρχικά κάνοντας ρεπορτάζ στην τηλεόραση και εκπομπές στο ραδιόφωνο και από τον Σεπτέμβριο του 2007 παρουσιάζοντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Μιλάει αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά και ισπανικά και από το 2007 είναι η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

«Δεν είμαι άνθρωπος με πάθη! Ζω όμορφα και ήρεμα, χωρίς υπερβολές» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της – ενώ στη δημοσιότητα έχει βγάλει και τον αγαπημένο σκύλο της, τον Άρη. «Όταν γυρίζω σπίτι το βράδυ, θέλω να απολαύσω ένα ποτήρι κρασί για να ηρεμήσω.

Αυτό δεν θα το στερηθώ για κανένα λόγο και καμία δίαιτα. Προσέχω γενικά τη διατροφή μου και αθλούμαι. Πηγαίνω γυμναστήριο, τρέχω, κάνω ποδήλατο. Είμαι άνθρωπος του προγράμματος, δεν γίνεται διαφορετικά. Ακόμα και στις διακοπές, που είμαι πιο χαλαρή, μπαίνω στο ιντερνετ, είμαι στα τηλέφωνα, μη χάσω τίποτα»