ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Φονική πανδημία σκορπάει τον θάνατο στη Ρωσία…

Σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα, μια φονική πανδημία έχει σπείρει τον τρόμο στη χώρα, καθώς σημειώνονται ολοένα και περισσότεροι θάνατοι ανθρώπων και ζώων.

Όπως έγινε γνωστό, υπάρχουν ενδείξεις ότι για τους θανάτους αυτούς οφείλεται μια σπάνια ασθένεια που προκαλείται από έναν ιό ή ένα βακτήριο. Το ανησυχητικό είναι ότι είχε ανακαλυφθεί σε ορυχείο στη Σιβηρία πριν 70 εκατομμύρια χρόνια.

Ο ίδιος ο Βλαντιμίρ Πούτιν, όπως μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα, έδωσε εντολή να ενεργοποιηθεί η στρατιωτική υπηρεσία (ατομικού ραδιολοβιολογικού χημικού και πυρηνικού πολέμου) για διερεύνηση, καθώς, ανακαλύφθηκε τον Μάιο ένα μυστηριώδες πλάσμα σε ένα ορυχείο που φαινόταν ότι έπασχε από αυτή την ασθένεια, όπως αποτυπώνεται στα ευρήματα έκθεσης  από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία κτηνιατρικής και φυτοϋγειονομικής επιτήρησης (Rosselkhoznadzor), στο  ρωσικό Συμβούλιο Ασφαλείας .

Ήδη, η εξάπλωση της νόσου έχει πάρει ακραίες διαστάσεις και στην σιβηριανή Τούνδρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες των ρωσικών ΜΜΕ που επικαλούνται τα στοιχεία της ανωτέρα έκθεσης, έχουν βρεθεί χιλιάδες πτώματα ταράνδων ενώ 37 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους.