ΣΟΚ! Ευκάλυπτος σκότωσε άτυχο βιοπαλαιστής! Τροχαίο ατύχημα έξω από το Άργος

ΣΟΚ! Ευκάλυπτος σκότωσε άτυχο βιοπαλαιστή στο Άργος! Ο Δήμαρχος Καμπόσος να βγει να μιλήσει για το τραγικό περιστατικό και να αναλάβει τις ευθύνες του!

«Kαλησπέρα! Το Σάββατο 13.30 έγινε τροχαίο ατύχημα έξω από το Άργος από πτώση κλάρας ευκαλύπτου!  Tα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν δείχνουν τίποτα. Η κλάρα προκάλεσε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και χθες το βράδυ περίπου στις 10 πάρα κάτι, ο άνθρωπος πέθανε. Παρακαλώ δημοσιεύστε το! Κάποιος έχει ευθύνες. Τα δέντρα έπρεπε να είχαν κλαδευτεί ή να είχαν κοπεί. Κάτι που δεν έγινε ποτέ! »

Δ. Λ

ΣΧΟΛΙΟ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»: Ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος τι κάνει; Να αναλάβει τις ευθύνες του και να βγει να μιλήσει για το περιστατικό. Ποιος ευθύνεται ο Δήμος, το πράσινο ή η περιφέρεια; Mήπως είναι όλοι συνυπεύθυνοι;;; Είναι δυνατόν σε τουριστική περίοδο να σκοτώνεται ένας 57 χρονος φουκαράς; Που βρισκόμαστε ρε; Τόσα λεφτά παίρνετε κάθε μήνα δεν μπορείτε να κάνετε σωστά τη δουλειά σας; Φταίει ο Καμπόσος; Φταίει ο Τατούλης; Ας επικοινωνήσουν μαζί μας γιατί τους ψάχνουμε από το πρωί στο τηλέφωνο και δεν βρίσκουμε άνθρωπο.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που μια τεράστια κλάρα από ευκάλυπτο πέφτει σε επαρχιακό δρόμο

kamposos_dim_aftodioikisi (1)

Ο Δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος

Ευκάλυπτος έπεσε στον επαρχιακό δρόμο Ναυπλίου Άργους σε τουριστική περίοδο (26 Ιουλίου 2013)

Mία τεράστια κλάρα από ευκάλυπτο έπεσε στον επαρχιακό δρόμο Ναυπλίου –Άργους με αποτέλεσμα να κλείσει το ένα ρεύμα για περίπου μισή ώρα μέχρι να απομακρυνθεί το δένδρο από την Π.Υ Άργους. Πολύ πιθανό αν η κλάρα έπεφτε πάνω σε κάποιο διερχόμενο ΙΧ. να είχαμε και σοβαρό ατύχημα.

klara2klara3klara4

fotografia-nikolaos.blogspot.gr

Δήμαρχος Άργους στο «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»: Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου για τον «δολοφονημένο» πολίτη αλλά την ευθύνη την έχει ο Τατούλης!