ΠAOK: Τα σχέδια της νέας τεχνικής ηγεσίας

Ο Ιγκόρ Τούντορ και ο Ιβάν Λέκο έχουν πάρει το… σύνθημα από τον Ιβάν Σαββίδη για την επόενη σεζόν

Το «δεξί χέρι» του Τούντορ μίλησε στη «nieuwsblad.be» για την πρόσληψή του από τον «δικέφαλο του βορρά», την έκπληξη που του προκάλεσε η συγκεκριμένη εξέλιξη, το ελληνικό πρωτάθλημα και το στοίχημα που μπαίνει ευθύς εξ αρχής στον σύλλογο…

«Εξεπλάγην όταν με ζήτησαν για βοηθό του Τούντορ στον ΠΑΟΚ. Εγώ έψαχνα για δουλειά πρώτου προπονητή, όμως ακόμα δεν έχω το δίπλωμα που να μου επιτρέπει να καθίσω σε πάγκο ομάδας μόνος. Ο ΠΑΟΚ μού παρουσίασε μια μεγάλη ευκαιρία και την αποδέχθηκα» είπε ο Λέκο και πρόσθεσε:

«Δεν πηγαίνω στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να… απολαύσω τον καιρό. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν Ρώσο ιδιοκτήτη που θέλει να επενδύει συνεχώς στην ομάδα και ο στόχος που βάζουμε είναι η κορυφή. Ξέρω ότι στο γήπεδο μπορεί να δημιουργηθεί τρομερή ατμόσφαιρα από 30.000 οπαδούς μας και ξέρω ότι έχουμε ν’ ανταγωνιστούμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που είναι κορυφαίες ομάδες. Μαζί με την ΑΕΚ παίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο και πραγματικά ανυπομονώ για τα μεγάλα ματς».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα, ανέφερε ότι: «Είναι ζόρικο και ξέρω ότι οι Έλληνες οπαδοί είναι φανατισμένοι με τις ομάδες τους».