Π. Ψυχάρης: Να μείνει μεταξύ μας, αλλά έρχεται το Bήμα ΤV!- «To Mega δεν θα κλείσει»

 «To Mega δεν θα κλείσει» – «Ο ΔΟΛ έχει ιστορία 90 χρόνων και θα συνεχίσει να υπάρχει. Δεν θα αφήσουμε κανέναν απλήρωτο»«Ακόμη και αν η κυβέρνηση κάνει πράξη την απειλή της και ρίξει μαύρο στο σήμα της στη Digea το Mega δεν θα κλείσει. Υπάρχουν και άλλες δυνατότητες για να συνεχίσουμε να εκπέμπουμε, η Nova, o ΟTE TV, το Ιντερνετ. Το Μega θα συνεχίσει να υπάρχει και να παράγει πρόγραμμα».
Τη διαβεβαίωση αυτή έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΟΛ και μέτοχος του Τηλέτυπου Παναγιώτης Ψυχάρης (υιός του Σταύρου) καταθέτοντας (αντί του πατέρα του) στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που ερευνά την δανειοδότηση κομμάτων και ΜΜΕ.
Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις βουλευτών σημείωσε: «Δεν ξέρω αν είναι η φαντασία σας ή ονείρωξή σας αλλά το Mega δεν πρόκειται να κλείσει. Ο ΔΟΛ είναι διατεθειμένος να συμβάλλει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Η τηλεόραση είναι απαρχαιωμένο μέσο που ανταποκρίνεται σε πιο ηλικιωμένους ανθρώπους. Οι νέοι όμως έχουν πάει σε εναλλακτικές μορφές ενημέρωσης. Εμείς εδώ συζητάμε για άδειες, όταν όλος ο κόσμος πάει αλλού. Το παιχνίδι αυτό το βλέπουν οι διαφημιζόμενοι και διαφημιστές που θα πάνε σε άλλα κανάλια περιεχομένου… Δεν έχει αποφασιστεί  ο τρόπος συνέχισης λειτουργίας του Mega. Για παράδειγμα ο ΔΟΛ ΑΕ έχει στις σκέψεις του το Βήμα TV, αυτό θέλω να μείνει μεταξύ μας».
Οσον αφορά στο ΔΟΛ ο γιος του Σταύρου Ψυχάρη απάντησε: «Ο ΔΟΛ έχει ιστορία 90 χρόνων και θα συνεχίσει να υπάρχει. Δεν θα αφήσουμε κανέναν απλήρωτο. Στην πορεία του χρόνου θα γίνει και πάλι κερδοφόρος, αλλιώς δεν θα ήμασταν εδώ σήμερα». Το θέμα βέβαια είναι που θα βρεθούν τα χρήματα και για το Βήμα TV αλλά και για τις πληρωμές στον ΔΟΛ αφού όπως είπε ο ίδιος ο Π. Ψυχάρης «η οικογένεια δεν έχει τόσα πολλά λεφτά» και οι τράπεζες έχουν κλείσει προ καιρού τις στρόφιγγες…