Πώς να εκτυπώσετε στη στιγμή φωτογραφίες από το κινητό σας

Η είσοδος των smartphones στην καθημερινότητά μας μας επέτρεψε να φωτογραφίζουμε κάθε στιγμή μας. Ταυτόχρονα όμως διαφοροποίησε αρκετά την έννοια της φωτογραφίας.

Άλλοτε η φωτογραφία ήταν ένα κομμάτι χαρτί που στόλιζε κορνίζες, τοίχους και φωτογραφικά άλμπουμ. Σήμερα βέβαια έχει μετατραπεί σε ψηφιακό αποτύπωμα που σπάνια κανείς αποφασίζει να εκτυπώσει.

Για τους νοσταλγούς των αναμνήσεων στο χαρτί όμως υπάρχει λύση που ακούει στο όνομα Prynt και υπόσχεται να εκτυπώσει τις φωτογραφίες μας στη στιγμή μετατρέποντας το κινητό μας σε Polaroid άλλων εποχών.

Tο Prynt είναι μια ειδική συσκευή που σου δίνει την ευκαιρία να εκτυπώσεις αμέσως τις φωτογραφίες που τραβάς από το κινητό σου.

Κουμπώνοντας το κινητό στην ειδική συσκευή του Prynt έχεις την δυνατότητα να φωτογραφίσεις και να εκτυπώσεις μέσα σε λίγα λεπτά όποιες φωτογραφίες επιλέξεις.

Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι πως η εφαρμογή που συνοδεύει το Prynt, με την βοήθεια της επαυξημένης πραγματικότητας υπόσχεται «να φέρει τις φωτογραφίες μας στη ζωή» .

Όπως άλλες εφαρμογές κάμερας, το app του Prynt τραβάει κι ένα μικρό βίντεο μέχρι να κλείσει το κλείστρο. Το βίντεο αυτό μπορεί να προβληθεί στη οθόνη του κινητού σας κάθε φορά που σβανάρετε την τυπωμένη φωτογραφία.