Ποτάμι: Μέγα σκάνδαλο ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες | Mikrometoxos.gr

Ποτάμι: Μέγα σκάνδαλο ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες

19.09.2016 15:23

Η διαδικασία με τις τηλεοπτικές άδειες εξελίσσεται σε μέγα σκάνδαλο τόνισε τη Δευτέρα Το Ποτάμι, ζητώντας από την κυβέρνηση να απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα.

Με ανακοίνωσή του το κόμμα καλεί την κυβέρνηση, να δώσει στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των νέων καναλαρχών, εκφράζοντας μάλιστα την απορία του γιατί για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα δεν έχει παρέμβει ακόμη η Δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα, η Σεβαστουπόλεως αναφέρει ότι η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει το “κρυφτούλι” και να δώσει καθαρές απαντήσεις στα εξής:

•Ποια είναι η θέση της για τις συνεχείς αποκαλύψεις ότι ο κ. Καλογρίτσας, αντί για ρευστό κατέθεσε δανεικά βοσκοτόπια τα οποία αποτιμούσε σε 100 εκατομμύρια τη στιγμή που πληρωνόταν γι’ αυτά ΕΝΦΙΑ που αντιστοιχούσε σε αξία κάποιων εκατοντάδων χιλιάδων;

•Ανάμεσα στα έγγραφα υπήρχαν πράγματι και πληρεξούσια ανθρώπων που έχουν πεθάνει εδώ και χρόνια;

•Ακούσαμε τον κ. Τσίπρα να λέει ότι “αν κάποιος από τους προσωρινούς υπερθεματιστές δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει ή να δικαιολογήσει τα χρήματά του θα εκπέσει”. Όμως η Επιτροπή που συγκροτήθηκε από την κυβέρνηση και έλεγξε τα πόθεν έσχες, τα βρήκε όλα εντάξει. Δεν υπάρχουν πολιτικές και ποινικές ευθύνες;

«Κανείς δεν εξετάζει τις καταγγελίες Καμμένου (για τον κ. Καλογρίτσα), ούτε ο πρωθυπουργός ούτε η Δικαιοσύνη (…) αυτή είναι η μάχη με τη διαπλοκή; είναι κόμμα των λαϊκών τάξεων αυτό; Αντιγράφουν τις χειρότερες πρακτικές του παρελθόντος» επισήμανε από την πλευρά του στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.

Shortlink:

Contact us | About us | Terms & conditions | Privacy policy
Mikrometoxos 2014