Ποιοι δεν θέλουν τον Πρετεντέρη στον ΣΚΑΪ, που θέλει ο… Αλαφούζος

Εδώ και αρκετό καιρό… σέρνονται στη δημοσιογραφική πιάτσα φήμες για “φλερτ” του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιάννη Πρετεντέρη, ώστε ο κεντρικός πολιτικός αναλυτής του Mega να συνεχίσει την τηλεοπτική παρέμβασή του μέσω του ΣΚΑΪ.

Όπως προκύπτει από το σχετικό ρεπορτάζ, ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να φέρει στο Νέο Φάληρο τον Γιάννη Πρετεντέρη, εκτιμώντας ότι τυχόν προσθήκη του «θα ανεβάσει το επίπεδο και την ποιότητα του δημοσιογραφικού επιτελείου του ΣΚΑΪ», ενώ θα ενδυναμώσει και τη στρατηγική σφοδρής αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση, με δεδομένη τη… λατρεία Πρετεντέρη για Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ.

Γιατί δεν τον θέλουν

Απ΄ την άλλη ωστόσο, φαίνεται ότι η ενδεχόμενη έλευση Πρετεντέρη στον ΣΚΑΪ προκαλεί.. αντιδράσεις. Κυρίως λόγω της τοξικότητας του γνωστού δημοσιογράφου, που έχει ταυτιστεί στη συνείδηση της κοινωνίας με την υπεράσπιση του πολιτικού χώρου του ΠΑΣΟΚ, και πολύ περισσότερο της περιόδου Σημίτη.

Οι εξελίξεις θα δείξουν αν ο Γιάννης Αλαφούζος θα κερδίσει αυτή τη μάχη, και θα καταφέρει να φέρει στον ΣΚΑΪ τον Γιάννη Πρετεντέρη, ή θα επικρατήσει η… φωνή της λογικής, όσων αντιδρούν, καταγράφοντας τις αρνητικές επιπτώσεις που θα έχει μια τέτοια μεταγραφή για την εικόνα του Ομίλου Αλαφούζου.

ysterografa