Πλήθος κόσμου στο πλευρό του Γιώργου Αγγελόπουλου

 

ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΑ

Στις 13:00 το μεσημέρι του Σαββάτου τελέστηκε στο Α’ Νεκροταφείο η κηδεία της συζύγου του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωάννας, που έφυγε την Παρασκευή από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 42 ετών.

Tο «παρών» έδωσε και η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, η οποία επέστρεψε από το Μέτσοβο, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ώστε να βρεθούν όλοι στο πλευρό του προέδρου τους.

Και έμπρακτα έδειξε τα συλλυπητήριά της στον Γιώργο Αγγελόπουλο ο Παναθηναϊκός, καθώς έδωσε μέσω του Μάνου Παπαδόπουλου και του Γιάννη Μπουρούση το «παρών» στη κηδεία της συζύγου του, Ιωάννας.

Κι ο Μαρινάκης

Στο πλευρό του Γιώργου Αγγελόπουλου και της οικογένειας βρέθηκε επίσης ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης.

Στο Α’ Νεκροταφείο βρέθηκαν ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο πρώην μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Νίκολα Βούιτσιτς, ο αντιπρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιάννης Ψαρράκης, ο γενικός διευθυντής της διοργανώτριας αρχής, Γιώργος Κονδύλης και ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Χαλβατζάκης.

Η σύντροφος του Γιώργου Αγγελόπουλου, με την οποία πριν από επτά χρόνια είχαν αποκτήσει μία κόρη, νοσηλεύτηκε πρόσφατα και για μεγάλο διάστημα σε ειδική κλινική στις ΗΠΑ, όπου δυστυχώς η κατάσταση της υγείας της δεν βελτιώθηκε και την Παρασκευή έχασε τη μάχη για τη ζωή.