Παναθηναϊκός: «Για ποιο ποδόσφαιρο μιλάμε πια»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, διαφωνεί με τον τρόπο που χειρίζονται οι αρμόδιοι τις εξελίξεις στο ποδοόσφαιρο. Και με αφορμή την βόμβα στην επιχείρηση του επιτετραμένου των FIFA/UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, εξέδωσε ανακοίνωση.

Αναλυτικά η «πράσινη» τοποθέτηση: «Μετά τον εμπρησμό στο σπίτι του κ. Μπίκα που η Πυροσβεστική επιβεβαίωσε και τις απειλές κατά της οικογένειας Τσαχειλίδη, ένα ακόμα περιστατικό βίας, που δεν αφορά στον ελλαδικό χώρο όμως αφορά στον σημερινό διαχειριστή του ελληνικού ποδοσφαίρου κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, επιβαρύνει περαιτέρω το κλίμα.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο σύλλογο στην Ελλάδα από το καθεστώς ανομίας, έχει υποστεί αθλητική και οικονομική ζημία λόγω της ανυποχώρητης στάσης του, έχει αποκαλύψει με κόστος για την ομάδα αλλά και του προέδρου της προσωπικά τη δράση μιας εγκληματικής συμμορίας που λυμαίνεται το άθλημα και έχει ενθαρρύνει έμπρακτα την εμπλοκή FIFA και UEFA μήπως και σταματήσει ο κατήφορος, οφείλει να επισημάνει τα εξής: