Ο πνιγμός το επικρατέστερο σενάριο για τον θάνατο της Ιατρού στον Αμβρακικό

Ο πνιγμός φαίνεται πως θεωρείται ως το επικρατέστερο σενάριο για τα αίτια θανάτου της 36χρονης, η οποία αγνοούνταν από τη Δευτέρα του Πάσχα και βρέθηκε χθες νεκρή, μέσα σε αυτοκίνητο στον βυθό του Αμβρακικού Κόλπου…

Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης της σορού της άτυχης γυναίκας, ο ιατροδικαστής, Ανδρέας Γκότσης, δήλωσε ότι «θα μπορούσαμε για την ώρα να πιθανολογήσουμε ως αιτία θανάτου τον πνιγμό, αλλά δυστυχώς στην κατάσταση που είναι οι πνεύμονες, δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω».

Οι αρχές πάντως, βρίσκονται εν αναμονή των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων και προσδοκούν την απάντηση ορισμένων καίριων ερωτημάτων.

Τα ίχνη της 36χρονης χάθηκαν τη Δευτέρα του Πάσχα, από το Λουτράκι όπου διέμενε. Η ίδια επρόκειτο να ταξιδέψει στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας, όπου θα φιλοξενούταν σε σπίτι συγγενικών της προσώπων.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε βάθος τεσσάρων μέτρων και σε απόσταση 30 μέτρων από την ακτή. Το σώμα της άτυχης γυναίκας ήταν δεμένο με τη ζώνη ασφαλείας, στη θέση του οδηγού.

Σύμφωνα με τον κ. Γκότση, η σορός της γυναίκας ήταν «σε προχωρημένη σήψη και όλα τα όργανα έχουν σχεδόν αλλοιωθεί», ενώ όσον αφορά τον χρόνο θανάτου, αυτός προσδιορίζεται περίπου πριν από 10 – 15 ημέρες. Κατά τον ίδιο, το σώμα της 36χρονης δεν φέρει εμφανείς κακώσεις, ούτε κάποιο κάταγμα.