Ο παρανοϊκός Κιμ Γιονγκ Ουν απειλεί να σκοτώσει ο ίδιος τους προδότες

«Ο Κιμ Γιονγκ είναι παρανοϊκός, όλοι είναι εναντίον του», δήλωσε ένας πρώην αξιωματούχος της Βόρειας Κορέας, προσθέτοντας πως απείλησε να σκοτώσει ο ίδιος όλους τους προδότες με μια σφαίρα στο κεφάλι.

 Ηγέτης τρομακτικός και ασταθής

Ο ανώτερος αξιωματούχος, ο οποίος δεν θέλησε να αποκαλύψει το πραγματικό του όνομα, μιλώντας στη Mirror περιέγραψε έναν ηγέτη τρομακτικό και ασταθή και αποκάλυψε ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν απειλούσε να σκοτώσει όποιον δεν υπάκουε στις εντολές του.

Για όσο διάστημα εργαζόταν για τον Κιμ Γιονγκ Ουν, ο αξιωματούχος ήταν επιφορτισμένος με το να εμποδίζει τους ανθρώπους που ήθελαν να φύγουν από τη χώρα -και να καταδιώκει όσους επιχειρούσαν να το κάνουν.

Όπως λέει ο ίδιος, ο βορειοκορεάτης ηγέτης εξοργίστηκε όταν αυτομόλησε ένας διπλωμάτης, διατάσσοντας μάλιστα όλους τους πρεσβευτές της χώρας να επιστρέψουν και απειλώντας να σκοτώσει όλους τους προδότες ο ίδιος προσωπικά με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Δουλειά του ήταν επίσης να οργανώνει τη σύλληψη των «εχθρών του κράτους» και να τους στέλνει στις διαβόητες φυλακές-στρατόπεδα της χώρας.

Ο ίδιος μάλιστα περιέγραψε αυτές τις φυλακές ως «σκοτεινά, απάνθρωπα μέρη, που διοικούνται από σαδιστές που θέλουν να βασανίζουν».

Print Friendly, PDF & Email