Ο είρων

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί αναγνώστες,

Σε μια περίοδο… χρηματιστηριακής και πολιτικής ανάτασης, εμείς – μια μικρή παρέα απ’τα παλιά… που λατρεύει να σημειώνει και να αναλύει τις επιχειρηματικές και πολιτικές εξελίξεις- αποφασίσαμε να αναβιώσουμε τη σχέση μας με το ποιοτικό αναγνωστικό μας κοινό!

Δημιουργήσαμε λοιπόν το mikrometoxos.gr προκειμένου να καλύψουμε το εκκωφαντικό κενό επαρκών εξηγήσεων και σχολιασμών που αδυνατούν να παρέχουν τα περισσότερα εκ των δεκάδων ελληνικών ειδησεογραφικών sites.

Εμείς δεν είμαστε ειδησεογραφικό site! Δεν κυνηγάμε την είδηση! Δεν αντιγράφουμε την είδηση! Εξηγούμε όμως και σχολιάζουμε τα γεγονότα από τη δική μας σκοπιά! Ελπίζουμε αυτή τη ματιά να τη βρίσκετε ενδιαφέρουσα… ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε.

Ελπίζουμε ακόμη σ΄έναν ζωηρό και κόσμιο διάλογο που θα έχουμε τη δυνατότητα να αναπτύσσουμε στο χώρο των σχολίων , στο τέλος κάθε κειμένου.

Αγαπητοί φίλοι, (ήθελα να σας προσφωνήσω «αγαπητούς συμπατριώτες» αλλά στους περίεργους καιρούς που διανύουμε αποφεύγω να χρησιμοποιώ τέτοιες λέξεις για να μη θεωρηθώ φασίστας!)

Ζούμε εξελίξεις που αν τις εκστόμιζε κάποιος  σαν προβλέψεις πριν από 4-5 χρόνια θα τον περνούσαν σίγουρα για τρελό! Ποιος θα φανταζόταν π.χ. ότι ο Τσίπρας θα πήγαινε στο Άγιο Όρος λίγες εβδομάδες μετά τη νίκη του στις Ευρωεκλογές;

Ποιος θα φανταζόταν ότι θα ερχόταν η ώρα που ο Λαφαζάνης θα πρόβαρε κοστούμι υπουργού με τη στήριξη του γίγαντα πατριώτη ( εδώ μπορώ να χρησιμοποιήσω άνετα το χαρακτηρισμό) Καμμένου και του τελείως ανεξάρτητου Σταύρου Θεοδωράκη;

Ποιος θα φανταζόταν ότι ο Κώστας Καραμανλής θα μας έκανε ξανά τη χάρη να σκεφτεί να επανέλθει στην πολιτική έστω κι από αυτή την …κουραστική θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας…

Το εγγύς μέλλον δείχνει αβέβαιο , απρόβλεπτο κι ενδιαφέρον…Εμείς θα είμαστε εδώ για να το σχολιάζουμε με … έμπνευση και …πάθος!

Δικός σας

Ο είρων