Ο αγαπητός απ’ όλους Παναγιώτης Γκρουμούτης έφυγε αδόκητα από τη ζωή, μόλις 43 χρόνων, τα ξημερώματα της Παρασκευής

13.01.2017 13:37

Ένας από τους πιο γλυκούς, πράους και προσηνείς ανθρώπους του «Πρώτου Θέματος» και του newmoney.gr δεν είναι πια μαζί μας. Ο αγαπητός απ’ όλους και δικός μας, με όλη τη σημασία της λέξης, Παναγιώτης Γκρουμούτης, έφυγε αδόκητα από τη ζωή, μόλις 43 χρόνων, τα ξημερώματα της Παρασκευής, συγκλονίζοντας όσους τον γνώρισαν και αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό για την οικογένειά του.

Η απώλεια του Παναγιώτη, μας βυθίζει σε άφατη θλίψη και μας υπενθυμίζει ότι η μοίρα επιφυλάσσει άσχημα παιχνίδια παίρνοντας από κοντά μας τους καλύτερους.

Ο Παναγιώτης Γκρουμούτης έφυγε από κοντά μας τα ξημερώματα της Παρασκευής στον ύπνο του, με τον τρόπο που οι αρχαίοι θεωρούσαν ότι οι θεοί δείχνουν την ευλογία τους σε εκείνους τους θνητούς που την αξίζουν.

panos 1

Τα τελευταία έντεκα χρόνια που εργάστηκε στο «Πρώτο Θέμα», λάμπρυνε με την παρουσία του το χώρο και έκανε τους πάντες γύρω του να νιώθουν καλύτερα. Ήταν αρχισυντάκτης στο www.newmoney.gr με έμφαση στα χρηματιστηριακά και διεθνή θέματα, αλλά κυρίως ήταν φίλος και αδελφός μας σε καλές και κακές στιγμές, όλης αυτής της περιόδου.

Ο Παναγιώτης είχε όλα όσα κάνουν έναν δημοσιογράφο και άνθρωπο αγαπημένο και αναγνωρισμένο, καθιστώντας την απουσία του ακόμη πιο δύσκολη.

Ευσυνείδητος επαγγελματίας, υπόδειγμα συναδέλφου και ακέραιος χαρακτήρας. Αυτοδημιούργητος και εργατικός. Συνεσταλμένος, αλλά και γενναιόδωρος σε αισθήματα, ευγενής και με χαμόγελο, με έναν καλό λόγο για όλους, είχε πάντα καλή διάθεση και προδιάθεση για κάθε άνθρωπο και κατάσταση που αντιμετώπιζε.

Θα μας λείψει η ήρεμη παρουσία του, το χιούμορ του, οι αναλύσεις και προβλέψεις του για τα οικονομικά και τους χρηματιστηριακούς δείκτες, που τον έκαναν μεταδοτικά χαρούμενο και πρωτίστως η προσήλωσή του σε ό,τι ασχολούνταν, δίνοντας το παράδειγμα σε όλους μας.

Παρά τον πρόωρο και άδικο χαμό του, πρόλαβε να αφήσει το στίγμα του στη δημοσιογραφία, ανοίγοντας δρόμους και κερδίζοντας την παραδοχή των συναδέλφων του.

Ήταν από τους πρώτους που έκανε τηλεοπτική οικονομική εκπομπή, με πρώτο σταθμό το Κανάλι 5, αργότερα το Alter, το Channel 9 και το SBC, όπου ήταν μέχρι την ύστατη ώρα. Είχε εργαστεί επίσης σε σημαντικές εφημερίδες και έντυπα, ξεκινώντας από το ΠΑΡΟΝ, την ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, το ΕΞΥΠΝΟ ΧΡΗΜΑ και άλλες. Πραγματικός εργάτης του Τύπου, ο Παναγιώτης ήταν κόσμημα για τη δημοσιογραφία και εξαίρετος στη δουλειά του.

Ο Παναγιώτης Γκρουμούτης αφήνει πίσω του σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά. Η οικογένειά του είναι και δική μας οικογένεια.

Εκφράζουμε στους οικείους του τα βαθιά μας συλλυπητήρια και την ολόψυχη συμπαράστασή μας.

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Contact us | About us | Terms & conditions | Privacy policy
Mikrometoxos 2014