Ο Στραβελάκης διευθυντής ενημέρωσης στο νέο κανάλι του Μαρινάκη…

 Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει στόχο να χτίσει το νέο MEGA…

Στον έμπειρο και εργατικό Νίκο Στραβελάκη ανέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον κρίσιμο τομέα της διεύθυνσης ειδήσεων του νέου του καναλιού επιβεβαιώνοντας ότι ο εφοπλιστής έχει βάλει ψηλά τον πήχη… Με πρόθεση να παίξει με το καλημέρα σας δυνατά μπάλα στην ενημέρωση. Το όνομα του Νίκου Στραβελάκη εγγυάται την ποιότητα της ενημέρωσης στο νέο σταθμό και ταυτόχρονα δείχνει ότι ο εφοπλιστής σε συνδυασμό και με άλλες κινήσεις, θέλει να «χτίσει» το νέο MEGA.

Εχθές αποκαλύψαμε ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού για λογαριασμό του νέου του καναλιού έκλεισε το στούντιο της Παιανίας που χρησιμοποιούσε το MEGA τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του… Και μοιραία ξύπνησαν οι μνήμες… Αφού στη θέση του Νίκου Στραβελάκη στην Παιανία πριν πολλά, πολλά χρόνια και συγκεκριμένα το 1992 καθόταν ο εκρηκτικός τότε διευθυντής του καναλιού Γιώργος Λεβεντογιάννης!

Η σύγκριση λοιπόν αναπόφευκτη, αλλά δείχνει και το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει ο Νίκος Στραβελάκης.

Τέλος για την πληρότητα του ρεπορτάζ να συμπληρώσουμε ότι η επιλογή Στραβελάκη, δεν συνδέεται με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο πρώην διευθυντής ειδήσεων του MEGA διατηρεί προσωπική γνωριμία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, από την εποχή που ήταν ακόμη επικεφαλής του αθλητικού τμήματος του μεγάλου καναλιού… Και εξ αυτής της οδού, λένε οι γνωρίζοντες προέκυψε και η πρόταση για να αναλάβει τη διεύθυνση ενημέρωσης του νέου σταθμού…

enimerosi24.gr