Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ: Eπίθεση – ανακοίνωση Ολυμπιακού σε Κοντονή

Ανακοίνωση σε σκληρό και έντονο ύφος και… επίθεση σε Κοντονή από την ΠΑΕ Ολυμπιακός που τονίζει ότι εάν δεν αρχίσει το πρωτάθλημα θα κινηθεί νομικά!

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Η παράσταση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή συνεχίζεται και για μια ακόμα φορά το θύμα των ακατανόητων και αντιφατικών αποφάσεων του είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Καμιά σοβαρή ομάδα και κανένας σοβαρός άνθρωπος του ποδοσφαίρου, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό δεν θα θέλει να έχει σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο και όλα τα τραγελαφικά που συμβαίνουν σε αυτό.
Στο τέλος της προηγούμενης περιόδου το ποδόσφαιρο γελοιοποιήθηκε πλήρως και ο σύλλογός μας ήταν ο πλέον ζημιωμένος απο τις απαράδεκτες αναβολές του τελικού του Κυπέλλου, που μας ανάγκασαν σε απραξία ενός μήνα.
Τώρα και πάλι ο κύριος Κοντονής είναι αποφασισμένος, για μια ακόμα φορά, να τινάξει στον αέρα το πρωτάθλημα της Super League αλλά και την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Όμως ο Ολυμπιακός πληρώνει ακριβά το ποδόσφαιρο και προφανώς δε θέλει και δε μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει στο τσίρκο του κ. Κοντονή και των υποβολέων του, αλλά σε ένα κανονικό πρωτάθλημα ευρωπαϊκής χώρας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Ο Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι σε περίπτωση που δεν αρχίσει το πρωτάθλημα όπως αυτό προγραμματίστηκε από τις αρμόδιες αρχές θα κινηθεί νομικα ώστε να προστατεύσει τα συμφέροντα του συλλόγου.