Ο Έλληνας επιχειρηματίας και η διάσημη πρωταγωνίστρια : «Μας ενώνει το σεξ»

Τις φήμες που τον θέλουν να είναι ο νέος σύντροφος της Λίντσεϊ Λόχαν, λίγες μόνο ημέρες μετά το χωρισμό από τον αρραβωνιαστικό της, επιβεβαιώνει ο Ντένης Παπαγεωργίου.

«Από την πρώτη μέρα έγινε το “κλικ” και μετά όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα», λέει, στο περιοδικό «Down Town», ο Ντένης και εξιστορεί πως με την Λίντσεϊ γνωρίστηκαν στις 2 Ιουλίου, στα γενέθλιά της, τα οποία γιόρτασε στο μαγαζί του, το «Rakkan». «Αρχίσαμε να μιλάμε με μηνύματα, αρχικά σε φιλικό επίπεδο. Τη δεύτερη φορά που ήρθε στην Μύκονο, την φιλοξένησα σε μία βίλα που έχω νοικιάσει», αναφέρει.

Όπως λέει ο επιχειρηματίας, αμφότεροι χώρισαν την ίδια περίοδο, εκείνη από τον Ρώσο μεγιστάστανα Ιγκόρ Ταραμπάσοφ (τους οποίους, θυμίζουμε, τους είχαν «τσακώσει» να καβγαδίζουν άγρια στην Μύκονο) κι εκείνος από την 7ετή σχέση του.

«Είμαστε καλά μαζί! Προσπαθούμε να μην φωτογραφιζόμαστε έξω χέρι – χέρι γιατί δεν είναι ωραίο για τους πρώην μας. Αλλά, κάποια στιγμή, δεν θα μπορούμε να το αποφύγουμε γιατί και εγώ και αυτή θέλουμε να χαρούμε τη ζωή μας. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από τους τοίχους», συνεχίζει ο Ντένης, ενώ διαψεύδει τις φήμες περί αρραβώνα, χαρακτηρίζοντάς τις «βλακείες».

Τέλος, ο επιχειρηματίας υποστηρίζει πως δεν ισχύουν όσα γράφονται για την Λίντσεϊ, ότι, δηλαδή, είναι καμένη από τα ναρκωτικά, αλλά πρόκειται για μία πανέμορφη κοπέλα, με την οποία τον ενώνει… το σεξ, αλλά και το ότι είναι «ένας πανέξυπνος άνθρωπος, ρομαντικός και ενδιαφέρων και ποτέ δεν βαριέσαι μαζί της».