Ολυμπιακός Μάρκο Σίλβα – Σταμάτα ξεκίνα οι μεταγραφές

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα πάρει όλες τις βασικές αποφάσεις – Έχει φροντίσει να ενημερωθεί εκτενώς για τα θέματα που έχουν να κάνουν με τον πειραϊκό σύλλογο για να μην χάνει άλλον χρόνο και να είναι απόλυτα έτοιμος για τις εισηγήσεις του

Τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού θα… παγώσουν για λίγο καθώς στο Λιμάνι περιμένουν την επισημοποίηση του deal με τον Πορτογάλο τεχνικό (που σύμφωνα με τους Ίβηρες θα είναι για 1 – 1,5 χρόνο). Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχοντας αποφασίσει να δώσει τα… κλειδιά του τμήματος στον Μάρκο Σίλβα, οπότε εκείνος θα πάρει και όλες τις βασικές αποφάσεις. Τόσο για τους υπάρχοντες παίκτες του ρόστερ και το πόσοι και ποιοί θα μείνουν (και ενώ είναι πιθανό να αλλάξουν τα δεδομένα για αρκετούς παίκτες μετά την αποχώρηση του Βίτορ Περέιρα) και για που θα απαιτηθεί ενίσχυση και γιατί.

Οι πρώτες συζητήσεις των δύο πλευρών έχουν κινηθεί και προς αυτήν την κατεύθυνση, όμως θα πρέπει να… σφραγιστεί οριστικά η συμφωνία των δύο πλευρών (με το οριστικό και επίσημο διαζύγιο του Σίλβα με την Σπόρτινγκ) και να ανακοινωθεί ο προπονητής για να μπουν όλα στην σειρά που πρέπει. Ο Σίλβα από την άλλη έχει φροντίσει ώστε να ενημερωθεί εκτενώς για πολλά θέματα που έχουν να κάνουν με τον πειραϊκό σύλλογο για να μην χάνει άλλον χρόνο και να είναι απόλυτα έτοιμος για τις εισηγήσεις του και για να ξεκαθαρίσει παράλληλα το πως θέλει την ομάδα για τη νέα χρονιά. Στο Λιμάνι επαναλάμβαναν πάντως και την Τρίτη πως το θέμα του Μάρκο Σίλβα είναι τυπικό και ότι θα κλείσει και επίσημα άμεσα.