ΟΤΕ: Στους δημοφιλέστερους εργοδότες για τους νέους για μια ακόμη χρονιά

Ως ένας από τους κορυφαίους εργοδότες στην Ελλάδα αναδείχθηκε για μια ακόμη χρονιά ο Όμιλος ΟΤΕ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας «Καριέρα και Γενιά Υ», που διεξήχθη από το Εργαστήριο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και το kariera.gr.

Παράλληλα, η παρουσίαση των συμπερασμάτων της έρευνας πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση, ενώ η έρευνα «Καριέρα και Γενιά Υ» διεξήχθη φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, κατά το διάστημα Απριλίου-Μαΐου 2016. Σε αυτή έλαβαν μέρος περισσότεροι από 5.000 νέοι, εκπρόσωποι της γενιάς Υ (γεννημένοι την περίοδο 1980-2000) ηλικίας 18-35 ετών, φοιτητές και απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ απ’ όλη την Ελλάδα.

Μάλιστα ο Όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Ελλάδα και αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας των τηλεπικοινωνιών της χώρας. Προσφέρει όλο το φάσμα των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών: σταθερή, κινητή τηλεφωνία και ευρυζωνικές υπηρεσίες, συνδρομητική τηλεόραση και λύσεις ICT.

Με τις επενδύσεις του στην τεχνολογία και την καινοτομία, επεκτείνει δυναμικά τα δίκτυα Νέας Γενιάς αναπτύσσοντας τις υποδομές της χώρας, ενώ με τις ισχυρές του οικονομικές επιδόσεις αποτελεί πυλώνα της ελληνικής οικονομίας. Παραμένει ο μεγαλύτερος εθνικός επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές, υλοποιώντας επενδυτικό πλάνο ύψους 1,3 δισ. Ευρώ για την προσεχή τετραετία, εδραιώνοντας τη θέση του στην αγορά.