Ξεκινά η εβδομάδα

Η στιγμή της αλήθειας για την Βρετανία και την Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς.. την Τετάρτη 29 Μαρτίου αρχίζει η επίσημη έναρξη των διαδικασιών του Brexit με την πρωθυπουργό Τερέζα Μέι να ενεργοποιεί το Άρθρο 50 της Συνθήκης της Λισαβόνας.
 
Έφθασε η στιγμή της ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων για το 2016….των συστημικών τραπεζών εντός της τρέχουσας εβδομάδας την Τετάρτη και Πέμπτη
 
Ξεκινά μέσα στην εβδομάδα η καταβολή συντάξεων του Απριλίου....Ειδικότερα το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 30 Μαρτίου 2017 ημέρα Πέμπτη. Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 30 Μαρτίου 2017 ημέρα Πέμπτη.
– Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 03 Απριλίου 2017 ημέρα Δευτέρα. Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 03 Απριλίου 2017 ημέρα Δευτέρα. Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 30 Μαρτίου 2017 ημέρα Πέμπτη. Το ΕΤΕΑ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις στις 4 Απριλίου 2017 ημέρα Τρίτη.  Τα υπόλοιπα Ταμεία του Υπουργείου Εργασίας θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 30 Μαρτίου 2017 ημέρα Πέμπτη.
 
Επιστήμη και Τεχνολογία στην Αθήνα…με το Athens Science Festival, να επιστρέφει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για τέταρτη χρονιά από τις 29 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου, με θέμα: “Διαμορφώνοντας το μέλλον μας”. Στη διάρκεια του μικροί και μεγάλοι, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συζητήσεις και ομιλίες από Έλληνες και ξένους επιστήμονες, εκθέσεις, παρουσιάσεις και προβολές, καθώς και να συμμετάσχουν σε εργαστήρια, εκπαιδευτικά δρώμενα και επιμορφωτικά παιχνίδια.
 
Ο θεατρικός Νίκος Καζαντζάκης στο Πολιτιστικό Ιδρυμα του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς…. με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου (27/3) και την ανακήρυξη του 2017 ως Έτους Νίκου Καζαντζάκη, το ΠΙΟΠ διοργανώνει εκδήλωση τη Δευτέρα, 27 Μαρτίου (ώρα 18:30), στην έδρα του, στην Πλάκα.
 
Την Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση και εγκρίθηκαν εντός Φεβρουαρίου 2017, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
 
Τη Δευτέρα 27 Μαρτίου ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων και εργοδοτών για την απασχόληση και κατάρτιση του ΟΑΕΔ, που αφορά 10.000 θέσεις πλήρους απασχόλησης.
 
Σάββατο 1η Απριλίου…..μην ξεχαστείτε και ξεγελαστείτε! Καλό μήνα!