Νομοθέτηση του δικαιώματος των δανειοληπτών να προηγηθούν των funds

Γιατί είναι σημαντικό;

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΑ FUNDS, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΛΕΗΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

Κανένα δάνειο των Ελλήνων δεν πρέπει να φτάσει στα χέρια τους, αν δεν δοθεί η προτεραιότητα στους δανειολήπτες να εξαγοράσουν τα δάνεια τους με τους ίδιους όρους!!!

Είναι αδιανόητο και τουλάχιστον δυσώδες, να αρνείται η κυβέρνηση της χώρας να φέρει προς ψήφιση τον νόμο στη βουλή, κάτι που έκανε για τον δικό της λαό σε περίοδο μνημονίων η κυβέρνηση της Κύπρου!

Ο λαός μας αδυνατεί να αποπληρώσει τα δάνεια του και δεν φταίει αυτός. Φταίνε οι κυβερνήσεις και τα σκάνδαλα που οδήγησαν λαό και κράτος στην καταστροφή. Φταίνε οι πολιτικοί με τις επιλογές τους και τις πράξεις τους!

Ωστόσο, τώρα η πατρίδα μας χάνεται και προ της τελικής μας καταστροφής, ας θυμηθούμε όλοι αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν.

Ας σκεφτούμε μόνο την πατρίδα και ας θυμόμαστε τουλάχιστον σ’ αυτή τη χώρα που γέννησε την Δημοκρατία, ότι η κυρίαρχη δύναμη κάθε κράτους είναι οι πολίτες του και όταν οι πολίτες διεκδικούν και αποφασίζουν, οι κυβερνήσεις ακολουθούν ή πέφτουν!

Γι’ αυτό, ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας να σώσουμε τη χώρα και τους ανήμπορους να αντιδράσουν συμπατριώτες μας. Μας πήραν τις τράπεζες και μαζί με αυτές παίρνουν και τα κόκκινα δάνεια αντί πινακίου φακής, με σκανδαλώδεις όσο και δυσώδεις συνοπτικές διαδικασίες.

Εκατομμύρια πολίτες και επαγγελματίες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα funds και τις τράπεζες και με μαζικές κατασχέσεις όλων των περιουσιακών τους στοιχείων!

Η χώρα μετατρέπεται σε Φέουδο των δανειστών, με τους πολίτες της παρίες και άστεγους, γκαρσόνια και κηπουρούς, εργάτες στα ίδια τους τα σπίτια και στις επιχειρήσεις τους.

Αυτό θέλουμε; Αν όχι, ας ενεργοποιηθούμε όλοι σε Εθνικό επίπεδο εντός και εκτός της χώρας, να μη χαθεί ψήφος! Ας δώσουμε την τελική μάχη!

Δώστε μας τη δύναμη να δείξουμε στη κυβέρνηση και στους δανειστές ότι θα διεκδικήσουμε την Ελευθερία μας, τα σπίτια μας, τις επιχειρήσεις μας, την Εθνική μας Ανεξαρτησία και την χαμένη μας Αξιοπρέπεια!

Όταν ολοκληρώσουμε τον στόχο μας και συγκεντρώσουμε τις υπογραφές σας, θα τις παραδώσουμε στη κυβέρνηση και στα λοιπά κόμματα της βουλής (εκτός Χ.Α.), όπως και σε όλα τα Μ.Μ.Ε. της χώρας μας, της Ευρώπης και των Η.Π.Α.!

Με σεβασμό και εκτίμηση προς όλους τους Έλληνες απ’ άκρη σ’ άκρη της γης!

Β. Αναγνώστου
www.manifesto.com.gr

……………………………………………………………………………………………

947 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις 100.000


Αγαπητοί μου φίλοι και αναγνώστες, το κείμενο του ψηφίσματος μας για τη νομοθέτηση του δικαιώματος των δανειοληπτών να προηγηθούν των funds στην εξαγορά των δανείων τους, αναρτήθηκε σήμερα στο avaaz.org και είναι πλέον στη διακριτική σας ευχέρεια να το ψηφίσετε και να το προωθήσετε προς όλους τους Έλληνες απανταχού της γης!


Επισημαίνω τη σημαντικότητα αυτού του ψηφίσματος, καθώς στοχεύει στην αντιμετώπιση του προβλήματος εκατομμυρίων Ελλήνων, στη διάσωση του κοινωνικού ιστού της χώρας μας και στη στήριξη της οικονομίας του κράτους!

 

     Ήρθε η στιγμή πλέον να διεκδικήσουμε όλοι μαζί, πέρα από κόμματα και ιδεολογικές διαφορές, τα δικαιώματά μας και τη ζωή μας, προασπίζοντας την Εθνική μας κυριαρχία και το μέλλον των επόμενων γενιών!
Αν δεν κερδηθεί αυτή η μάχη, η χώρα θα καταστραφεί!!!


Δώστε μας τη δύναμη να αγωνιστούμε για την πατρίδα και τον λαό μας, διατηρώντας το όραμα όλων μας ζωντανό!


ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ!      Πατήστε εδώ και ψηφίστε.

 


Με εκτίμηση και σεβασμό  

Β. Αναγνώστου
www.manifesto.com.gr


Το ψήφισμα μας εστάλη προς τα Μ.Μ.Ε. όλων των χωρών της Ε.Ε. και των Η.Π.Α. Επίσης προς τις αντίστοιχες κυβερνήσεις και προς όλους τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς!


READ THE ARTICLE IN ENGLISH