Νίκος Νικολόπουλος: Ιδού γιατί ο Γ. Παπανδρέου έκανε «του κεφαλιού του» και εγκλημάτισε!

Μία μέρα μετά την κατάθεση της μήνυση του Νίκου Νικολόπουλου κατά του Γ. Παπανδρέου και ο κατάλογος των μηνυτών αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο.

Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος σε αλλεπάλληλες σχετικές συνεντεύξεις που παραχώρησε σε πολλά ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ της χώρας, αλλά και του εξωτερικού αποκάλυψε ότι χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες ανταποκρίθηκαν στο πατριωτικό κάλεσμα και προσυπέγραψαν την μήνυση εις βάρος του Γ. Παπανδρέου για εσχάτη προδοσία.

Τις επόμενες δύο εβδομάδες, θα υπάρχει η δυνατότητα συνυπογραφής, αρκεί οι αγανακτισμένοι συμπατριώτες να επικοινωνήσουν με το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος (2103624992 email: nikosnikolopoulos.anatropi@gmail.com) και το Κίνημα Υπέρβαση (21052000462)

 

Ο ΓΑΠ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝΤΡΙΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΑΡΑΦΗΔΕΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ….ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ

Σε ότι αφορά την κατάθεση της μήνυσης δηλώνω ότι, Δεν είναι ζήτημα προσωπικής προβολής. Είναι ζήτημα ενημέρωσης των πολιτών και συνειδητοποίησης των αιτιών της σημερινής μας κατάντιας.

Γι’ αυτό και ζητώ από όλους τους συνέλληνες, μέσα στο επόμενο 15νθήμερο να συνυπογράψουν τη μήνυση για να καταστεί εμφανής και αδιαμφισβήτητη η λαϊκή βούληση και απαίτηση για τιμωρία και να προσφερθεί η αλήθεια στον ιστορικό του μέλλοντος.

Πιστεύω πως έχει εξαντληθεί ο δημόσιος διάλογος γύρω από τον τρόπο που οι σαράφηδες του Βερολίνου πέρασαν τη θηλιά των μνημονίων στο λαιμό της δόλιας πατρίδας μας και εγκατέστησαν μία ξένη και ιδιότυπη κατοχή, αυτή των ξένων δανειστών – δυναστών.

Ο μηνυόμενος Γ. Παπανδρέου άνοιξε την κερκόπορτα του Καστελόριζου με αποτέλεσμα την φτωχοποίηση της Ελλάδος και την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας. Ο πρώην Πρωθυπουργός έσπευσε συνειδητά με το διάγγελμα του στις 23 Απριλίου 2010, παράνομα και αντισυνταγματικά, και ανακοίνωσε αλλοιωμένο το έλλειμμα της χώρας για το οικονομικό έτος 2009.

Ήταν η περίοδος που υπέκυψε στις «έξωθεν» πιέσεις, ενώ την ίδια ώρα ο τότε Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου παρομοίαζε την Ελλάδα με τον «Τιτανικό» και στα υπόγεια της ΕΛΣΤΑΤ «μαγειρεύτηκαν» από τον Γεωργίου, τα στοιχεία για να καταστεί μονόδρομος η «μνημονιακή λαίλαπα».

 

ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ Ο ΓΑΠ ΓΙΑ ΝΑ ..ΔΙΚΑΣΘΕΙ!

 Ζητούμε λοιπόν να κάτσει στο σκαμνί και να δικασθεί για εσχάτη προδοσία, αφού διέπραξε την ποινικά κολάσιμη πράξη, του άρθρου 134 (παράγραφος 2 περ. –α- του Ποινικού Κώδικα), δηλαδή το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας που επισύρει ποινή ισόβιας ή πρόσκαιρης κάθειρξης. Είναι ξεκάθαρο ότι φού σύμφωνα με το Σύνταγμα και τον Κώδικα Δημόσιου Λογιστικού, ένας Πρωθυπουργός όχι μόνο δεν μπορεί, αλλά αντιθέτως δεσμεύεται ρητά από μία συγκεκριμένη θεσμική διαδικασία, που αφορά στην επίσημη δημοσιοποίηση των οικονομικών του Κράτους, να έπεται αυτής. Εάν διαφορετικά πράξει , τότε του αξίζει η τιμωρία

 

ΠΑΡ’ ΟΤΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ….Ο ΓΑΠ ΟΜΩΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΑΛΟΙΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ…

Όπως εξήγησε ο Νίκος Νικολόπουλος σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδος και τον Κώδικα Δημοσίου Λογιστικού, ο Πρωθυπουργός, όχι μόνον δεν μπορεί να προβεί αυθαίρετα, από μόνος του, στις ανωτέρω καταγγελλόμενες πράξεις αλλά, αντιθέτως, ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ από την εξής διαδικασία:

1ον Όλες οι Υπηρεσίες του Δημοσίου που διαχειρίζονται Δημόσιο χρήμα, υποβάλλουν τα οικονομικά τους στοιχεία στο Ελεγκτικό Συνέδριο προκειμένου να ελεγχθούν.

2ον Το Ελεγκτικό Συνέδριο μπορεί να επιφέρει μεταβολές στις διαχειριστικές πράξεις των υπολόγων του Δημοσίου χρήματος, μέχρι τέλος Αυγούστου του τρέχοντος έτους.

3ον Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, καταρτίζει τον Απολογισμό και τον Ισολογισμό του Κράτους, του προηγουμένου έτους, μετά τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους, βάσει των στοιχείων που έχουν υποβληθεί σε αυτό από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αφού ληφθούν υπόψη και οι αναγγελθείσες, μέχρι τέλους Αυγούστου του έτους κατά το οποίο καταρτίζεται ο Ισολογισμός, μεταβολές που έχει επιφέρει το Ελεγκτικό Συνέδριο στις διαχειριστικές πράξεις των υπολόγων.

4ον Ο Υπουργός Οικονομικών και συγκεκριμένα το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, διαβιβάζει τον καταρτισμένο Ισολογισμό και Απολογισμό προς το Ελεγκτικό Συνέδριο προκειμένου να ελεγχθούν στο σύνολο τους.

5ον Το Ελεγκτικό Συνέδριο, αφού συνεδριάσει και αποφασίσει σε Ολομέλεια, θεωρεί, εγκρίνει και εκδίδει Έκθεση επί του Ισολογισμού και του Απολογισμού.

6ον 0 Ισολογισμός και ο Απολογισμός μαζί με την Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, διαβιβάζονται στην Βουλή.

7ον Ειδική επιτροπή βουλευτών, εξετάζουν και εισηγούνται προς την Ολομέλεια της Βουλής.

8ον Η Ολομέλεια της Βουλής επικυρώνει ή απορρίπτει (ολικώς ή μερικώς) τον Ισολογισμό και Απολογισμό του Κράτους του προηγουμένου οικονομικού έτους.

Ο Γ. Παπανδρέου καταπάτησε το Σύνταγμα και τους νόμους και διευκόλυνε τους ξένους δανειστές – δυνάστες.

Τι ορίζουν όμως το Σύνταγμα και οι Νόμοι για τα οικονομικά στοιχεία του Δημοσίου; Μπορεί ένας Πρωθυπουργός, από μόνος του να αναγνωρίσει, να δεχθεί ή να απορρίψει τα έσοδα και τα έξοδα του Δημοσίου και τελικώς να εκδώσει τον Ισολογισμό του Κράτους, να τον ανακοινώσει και να δεσμευτεί για την αξιοπιστία αυτού του Ισολογισμού;

 

Η Εκτελεστική Εξουσία, δηλαδή η Κυβέρνηση και εν προκειμένω ο Πρωθυπουργός, μπορεί από μόνος του να υπογράψει και να αναγνωρίσει την τυχόν διαφορά , εντός ενός οικονομικού έτους, μεταξύ των εσόδων και των εξόδων του Κράτους και να διαπιστώσει το τυχόν ΕΛΛΕΙΜΜΑ;

 

Σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας και τον Κώδικα Δημοσίου Λογιστικού, όχι μόνον ΔΕΝ μπορεί, αλλά αντιθέτως ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ από μία συγκεκριμένη θεσμική διαδικασία, που όμως ο Γ. Παπανδρέου συνειδητά παραβίασε.

 

 

Οι δηλώσεις του Ν. Νικολόπουλου μετά την κατάθεση μήνυσης