Με το Tinder βρίσκεις γκόμενα/ο με το Binder τους χωρίζεις!

Σε μια εποχή που το να βγεις ραντεβού είναι τόσο εύκολο όσο το να κάνεις like στο Tinder, δεν μας φαίνεται περίεργο ότι κυκλοφόρησε εφαρμογή για να μπορείς να χωρίσεις με την ίδια ευκολία. Το Βinder είναι εφαρμογή για εύκολους χωρισμούς με μια δόση δηλητηριώδους χιούμορ (ή και αλήθειας).

Η εφαρμογή που είναι διαθέσιμη για iOs και Android, είναι εύχρηστη και αποτελεσματική. Αρκεί να καταχωρήσεις το φύλο του συντρόφου σου, το όνομά του και το τηλέφωνό του και στην συνέχεια να επιλέξεις ανάμεσα σε μια λίστα τραγελαφικών λόγων χωρισμού όπως το “Νομίζω ότι ζω σε έναν εφιάλτη δίχως τέλος”.

Χώρισε στο ‘πι και φι’ με την νέα εφαρμογή Βinder

 

 

Εκτός από την επιλογή γραπτών μηνυμάτων, η εφαρμογή σου επιτρέπει να στείλεις εναλλακτικά κάποιο προ-ηχογραφημένο φωνητικό μήνυμα  χωρισμού. Το μήνυμα, μάλιστα, που φαίνεται να ξεχωρίζει, είναι αυτό στο οποίο ένας Σκωτσέζος τραγουδά ένα τραγούδι χωρισμού.

«Το αγόρι σου δεν σε αγαπάει πια, σιχαίνεται την φάτσα σου και πιστεύει ότι είσαι βαρετή. Του έρχεται να ξεράσει όταν σε βλέπει».   Η εφαρμογή φαίνεται πώς δημιουργήθηκε από μια Σκωτσέζικη εταιρία μπύρας, την Tennent’s. Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί μια εταιρία μπύρας αποφάσισε να λανσάρει μια τέτοια εφαρμογή αλλά είναι σίγουρο ότι για να αποφασίσεις να χωρίσεις με τέτοιο τρόπο, θα πρέπει να έχεις πιει αρκετά ποτήρια μπύρα.