Μεγάλες επενδυτικές τράπεζες θα βοηθήσουν το Λονδίνο μετά την ψήφο υπέρ του Brexit | Mikrometoxos.gr

Μεγάλες επενδυτικές τράπεζες θα βοηθήσουν το Λονδίνο μετά την ψήφο υπέρ του Brexit

07.07.2016 15:50

ΟΠΩΣ «ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ» ΣΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΖΟΡΤΖ ΟΣΜΠΟΡΝ

Μεγάλες επενδυτικές τράπεζες, περιλαμβανομένων της Goldman Sachs και της JPMorgan, δήλωσαν σήμερα σε κοινή ανακοίνωσή τους με τον Βρετανό υπουργό Οικονομικών Τζορτζ Όσμπορν ότι θα εργαστούν προκειμένου να βοηθήσουν το Λονδίνο να παραμείνει βασικό διεθνές χρηματοπιστωτικό κέντρο.

  • «Η απόφαση της Βρετανίας να αποχωρήσει από την ΕΕ εμφανώς παρουσιάζει οικονομικές προκλήσεις τις οποίες είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε από κοινού για να αντιμετωπίσουμε», ανέφερε η ανακοίνωση.

«Σήμερα, συναντηθήκαμε και συμφωνήσαμε ότι θα συνεργαστούμε για να οικοδομήσουμε πάνω σε όλο αυτό με κοινό στόχο να βοηθήσουμε το Λονδίνο να διατηρήσει τη θέση του ως ηγετικού διεθνούς χρηματοπιστωτικού κέντρου».

Υψηλόβαθμα στελέχη από την Standard Chartered, την Bank of America Merrill Lynch και την Morgan Stanley, καθώς και από τις Goldman Sachs και JPMorgan, συναντήθηκαν με τον Όσμπορν και υπέγραψαν την ανακοίνωση.

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Contact us | About us | Terms & conditions | Privacy policy
Mikrometoxos 2014