Μεγάλα προβλήματα σε πολλές περιοχές- Καταστροφική καταιγίδα «σάρωσε» τα Τρίκαλα

Ξεριζώθηκε ένας υπεραιωνόβιος πλάτανος στην κεντρική πλατεία της πόλης – Μεγάλες ζημιές σε πολλά σημεία

Καταστροφές και πλημμύρες προκάλεσε η καταιγίδα που έπληξε την περιοχή των Τρικάλων, η οποία συνοδευόταν από θυελλώδεις ανέμους και χαλάζι.

Όπως αναφέρεται από τη δημοτική αρχή, ένας πολύ μεγάλος υπεραιωνόβιος πλάτανος στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρ’ ότι μόλις πριν 4 μήνες είχε κλαδευτεί ακριβώς για να αποφευχθούν τέτοια προβλήματα, ξεριζώθηκε!

Παρόμοια προβλήματα εκρίζωσης δέντρων σημειώθηκαν σε περιοχές όπως πέριξ του μύλου Ματσόπουλου, Λεπτοκαρυά, στην οδό Καλαμπάκας και σε άλλα σημεία, στην περιοχή της Μπάρας, για την οποία απαιτούνται πρόσθετα έργα.

Συνεργεία του δήμου Τρικκαίων, μετέβησαν στα σημεία να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία, όπου τα πεσμένα δέντρα την διέκοπταν, ενώ άλλα συνεργεία, μαζί με συνεργεία της ΔΕΥΑΤ προέβαιναν σε καθαρισμό φρεατίων και μαζί με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων συνέδραμαν στο έργο της άντλησης υδάτων.

Επίσης, προσωπικό της Επιχείρησης ήδη διορθώνει τις βλάβες σε αντλιοστάσια και γεωτρήσεις, στα οποία οι διακοπές ρεύματος δημιούργησαν προβλήματα.
Μάλιστα, οι υπηρεσίες του δήμου συνεχώς μεταβαίνουν σε σημεία της πόλης για να αποκαταστήσουν διάφορα προβλήματα.