Μαφία τσιγγάνων στη Πρέβεζα αδειάζουν σπίτια

Τόσο η 44χρονη έγκλειστη όσο και η 35χρονη που ήταν μαζί της είναι σεσημασμένες κι έτσι ταυτοποιήθηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πρέβεζας

Πλήθος διαρρήξεων και κλοπών είχαν διαπράξει στο παρελθόν στην πόλη της Πρέβεζας δυο τσιγγάνες και γι’ αυτό η μια από αυτές έχει προφυλακιστεί με ένταλμα του ανακριτή. Τώρα, μαζί με τη συνεργό της, «χρεώνεται» άλλη μια διάρρηξη που είχε γίνει στις 28 Ιανουαρίου.

Το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών ανακάλυψε ευρήματα που οδηγούν στις δυο γυναίκες στο σπίτι του οποίου την κεντρική είσοδο είχαν παραβιάσει μέρα- μεσημέρι και είχαν κλέψει κοσμήματα και μικρό χρηματικό ποσό.

Τόσο η 44χρονη έγκλειστη όσο και η 35χρονη που ήταν μαζί της είναι σεσημασμένες κι έτσι ταυτοποιήθηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Άλλοι τέσσερις τσιγγάνοι, μεταξύ των οποίων ένας ανήλικος, ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της διάρρηξης που είχε γίνει το πρωί του περασμένου Σαββάτου σε ένα σπίτι στην Κέρκυρα με λεία χρυσαφικά αξίας 2.000 ευρώ και 140 ευρώ. Πρόκειται για δύο 25χρονους, έναν 19χρονο και έναν 17χρονο, ο πρώτος από τους οποίους ταυτοποιήθηκε και ως δράστης άλλης μιας κλοπής από φορτηγό που είχε γίνει στις 3 Ιανουαρίου.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν κατά περίπτωση διαβιβάστηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας και στη δεύτερη περιλαμβάνεται μια 55χρονη τσιγγάνα που αγόρασε τα κλοπιμαία από τον 25χρονο και κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.