Μαριάννα Λάτση: Γιατί «έβαλε λουκέτο» στα μαγαζιά της κόρης της Εριέττας;

ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ, ΤΑ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ

Μαριάννα Λάτση: Γιατί «έβαλε λουκέτο» στα μαγαζιά της κόρης της Εριέττας; 

Πριν λίγο καιρό η πανέμορφη Εριέττα Κούρκουλου είχε αρχίσει να δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της μόδας, βγάζοντας στην αγορά τη δική της σειρά ρούχων και ανοίγοντας σειρά καταστημάτων.

Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που η μητέρα της Μαριάννα Λάτση, η οποία στηρίζει οικονομικά την επιχειρηματική δραστηριότητα της κόρης της σταμάτησε να τη χρηματοδοτεί και τα καταστήματα έκλεισαν. Τι την οδήγησε στο να πάρει αυτή την απόφαση;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η Μαριάννα Λάτση ήταν πολύ ενοχλημένη από το lifestyle της κόρης της, τα ξενύχτια, τα φλερτ και γενικά το γεγονός ότι η ζωή της απασχολούσε τα Μέσα και γινόταν πρωτοσέλιδο.

Όσοι ξέρουν την Μαριάννα Λάτση μιλούν για μια γυναίκα low profile που δεν θέλει να δίνει δικαιώματα και θέλει να απασχολεί μόνο για την δουλειά της και τίποτα άλλο. Είπε λοιπόν στην κόρη της πως μεγαλώνει και πως πρέπει να σοβαρευτεί και να επενδύσει στο μέλλον της. Όταν το κάνει αυτό, θα είναι εκεί για να την στηρίξει σε ότι χρειαστεί.

Το ίδιο έκανε και με τον γιο της, ο οποίος μπορεί παλιότερα να απασχολούσε με το lifestyle της, ωστόσο πλέον είναι επιχειρηματίας και απασχολεί μόνο με τα επαγγελματικά του.