Μία αιθέρια ύπαρξη στις Κάννες – Petra Nemcova

Το εντυπωσιακό βέβαια σε αυτό το σύνολο της Nemcova ήταν όχι μόνο το μεγάλο σκίσιμο στη φούστα αλλά και το άνοιγμα στο μέρος του στήθους.

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε αυτές τις μέρες στις Κάννες η Τσέχα καλλονή Petra Nemcova, η οποία περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ φορώντας ένα υπέροχο λευκό σύνολο Zuhair Murad από την καλοκαιρινή συλλογή του οίκου. Το εντυπωσιακό βέβαια σε αυτό το σύνολο ήταν όχι μόνο το μεγάλο σκίσιμο στη φούστα αλλά και το άνοιγμα στο μέρος του στήθους.

Η 36χρονη, η οποία υπήρξε σύντροφος του γνωστού Αμερικανού ηθοποιού Sean Penn, είναι γνωστή εκτός από το μόντελινγκ και για την έντονη φιλανθρωπική της δράση.

Το 2004, την ημέρα του μεγάλου σεισμού στον Ινδικό Ωκεανό, η Petra βρισκόταν στην Ταϊλάνδη με τον τότε αρραβωνιαστικό της και φωτογράφο, Simon Atlee.

Ο Simon έχασε τη ζωή του στις τρομερές καταστροφές που προκλήθηκαν από το τσουνάμι, ενώ το μοντέλο κατάφερε να κρατηθεί για οκτώ ολόκληρες ώρες από ένα φοίνικα, περιμένοντας τις ομάδες διάσωσης.

Ένα χρόνο αργότερα η Τσέχα καλλονή ίδρυσε το «Happy Hearts Fund», φιλανθρωπικό οργανισμό που σπεύδει σε βοήθεια θυμάτων φυσικών καταστροφών.