Κόντρα στο Twitter Γεροβασίλη-Κουμουτσάκου για ΕΚΑΣ, Financial Times

Κόντρα μέσω Twitter ξέσπασε το Σάββατο μεταξύ της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη και του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κουμουτσάκου, με το ΕΚΑΣ, καθώς και δημοσίευμα των Financial Times (FT) για την ελληνική οικονομία να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Αφορμή για την κόντρα αποτέλεσε ανάρτηση του κ. Κουμουτσάκου στο Twitter την Παρασκευή, όπου ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., αναφερόμενος σε ανάρτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για δημοσίευμα των Financial Times, σχολίαζε: «Να διανεμηθεί αμέσως από ένα φύλλο των FT σε όσους δεν θα πάρουν ΕΚΑΣ».

«Το δημοσίευμα των FT ενοχλεί», ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος με ανάρτησή της στο Twitter, απαντώντας στον εκπρόσωπο τύπου της Ν.Δ. «Ο πραγματικός πόνος σας κ. Κουμουτσάκο, δεν είναι το ΕΚΑΣ. Αυτό είχατε συμφωνήσει να το καταργήσετε πλήρως» πρόσθεσε η κ. Γεροβασίλη στην απάντησή της.

Με νέα ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Κουμουτσάκος επανήλθε λέγοντας: «Κ. Γεροβασίλη μην πτοείστε. Συνεχίστε να διαβάζετε FT. Απλώς, όλοι οι υπόλοιποι έχουμε την κακή συνήθεια να διαβάζουμε εκκαθαριστικά…».

Πηγή: Naftemporiki.gr