Κρήτη: Ράλι με τους αστυνομικούς έκανε 18χρονος έμπορος ναρκωτικών

Επιδεικνύοντας ικανότητες… ραλίστα, επιχείρησε να ξεφύγει από την καταδίωξη αναπτύσσοντας ταχύτητα και με επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ ταυτόχρονα πετούσε από το παράθυρο το εμπόρευμά του

Πέρασε το μπλόκο των αστυνομικών του Τ.Α.Ε. σαν να μην… υπήρχε, ένας νεαρός οδηγός που διακινούσε ναρκωτικά στο Ρέθυμνο! Επιδεικνύοντας ικανότητες… ραλίστα, επιχείρησε να ξεφύγει από την καταδίωξη αναπτύσσοντας ταχύτητα και με επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ ταυτόχρονα πετούσε από το παράθυρο το εμπόρευμά του.

Παρά τη ριψοκίνδυνη οδήγηση, ο 18χρονος Έλληνας δεν κατάφερε να ξεφύγει, αφού το αυτοκίνητό του εγκλωβίστηκε λίγο αργότερα και ακινητοποιήθηκε. Μέσα, βρέθηκαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα κάνναβης, ένα κινητό και 280 ευρώ, ενώ στο δρόμο οι αστυνομικοί βρήκαν τη συσκευασία με τα 96 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που είχε πετάξει ο δράστης. Το Ι.Χ. αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών και ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και απείθεια.