“Βράχοι” στις απόψεις τους και ποιητές μεγάλοι!

Η αγωγή μου δεν μου επιτρέπει να προδικάζω την αποτυχία οποιουδήποτε ανθρώπου, πόσο μάλλον της ελληνικής κυβέρνησης, από τις πρώτες κιόλας ώρες ανάληψης καθηκόντων. Από την άλλη, οφείλω ( από χόμπι) να σχολιάζω τα κακώς κείμενα, μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Ας ξεκινήσουμε διαβάζοντας τρυφερά twitts του μεγάλου ευρωπαίου πολιτικού κ.Παπαδημούλη, που “ταρακούνησαν” την εγχώρια πολιτική σκηνή χωρίς όμως να μπορέσουν να προβλέψουν το μέλλον.

IMG_1464

 

” Μια αριστερή – αντιμνημονιακή κυβέρνηση που θα εξαρτάται από την ψήφο του Πάνου Καμμένου είναι αδύνατο να σταθεί”

” Η διαδρομή και οι θέσεις του Πάνου Kαμμένου τον τοποθετούν δεξιότερα της ΝΔ”

“Δεν υπάρχει καμιά δυνατότητα κυβερνητικής σύμπραξης με τον Πάνο Καμμένο. Ανήκει στην πολυκατοικία της δεξιάς”

” Μην ανησυχείτε. Ο Καμμένος είναι τόσο δεξιός που δεν υπάρχει περίπτωση να έδινε ανοχή σε μια κυβέρνηση συνεργασίας της Αριστεράς.”

Νομίζω ότι τα παραπάνω δεν χρειάζονται σχολιασμό. Αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά ότι οι πολιτικοί δεν μένουν πιστοί στις απόψεις τους. Συχνά δε , ούτες στις αρχές τους…

Ο κ. Παπαδημούλης εκτέθηκε γιατί τόλμησε να γράψει τις προβλέψεις του. Και τα γραπτά μένουν…Κάποιους μπορούν να τους καταδικάσουν, ενώ άλλους μπορούν να τους ανεβάσουν πολύ ψηλά. Ειδικά αν έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες και διαθέτουν το απαιτούμενο ταλέντο για να τις εκφράσουν. Πάρτε για παράδειγμα τον αναπληρωτή υπουργό Παιδείας Τάσο Κουράκη.

 

images

 

 

Ο Τάσος ο Κουράκης είναι ιατρός στο επάγγελμα. Πάνω απ΄όλα όμως είναι ποιητής! Επιτρέψτε μου στο σημείο αυτό να παραθέσω δυο-τρία δείγματα της δουλειάς του.

ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ

Ενώναμε τα αιδοία μας καταργώντας την εσοχή της και την εξοχή μου
κατακτώντας την παλινόρθωση του ανδρόγυνου
όπου ο άνδρας αποκτά αιδοίο χωρίς εξοχή και η γυναίκα εσοχή με
πλήρωση

Έτσι που ο άνδρας γράφεται πλέον με Άλφα κεφαλαίο και η γυναίκα με
Θήτα κεφαλαίο

και λίγο πιο κάτω:

Ο φαλλός δεν είναι ανατομική προεξοχή
Προκύπτει ως κοινός τόπος
συνάντησης ερωτικής όταν καταργείται η εσοχή κι η εξοχή
ανακτώντας το Ακέραιο

Είναι οι συνδημιουργοί της Εδέμ

Ο φαλλός του ανθρώπου συναντάει τον φαλλό του Θεού κάθες που
ακυρώνεται σε δύο αιδοία

Ο Τάσσος ο Κουράκης αγαπητοί φίλοι, είναι ο πολιτικός προϊστάμενος- υπεύθυνος για την Παιδεία των Ελληνόπουλων. Θαυμάστε τον επιστήμονα, τον ποιητή και τα “αιδοία”του. Κι αρχίστε ταυτόχρονα να συλλογίζεστε τι μπορεί να επιφυλάσσει σε όλους μας το εγγύς μέλλον.

Με αγάπη

Ο Είρων