ΚΕΔΕ: Ζητά συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς

Συναντήσεις με τον πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα και τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων του δημοκρατικού τόξου, ζητά η ηγεσία της ΚΕΔΕ, υλοποιώντας την απόφαση της πρόσφατης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσής της.

Ήδη ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης, απέστειλε σχετικές επιστολές στον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο. Μητσοτάκη, την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο και τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, από τους οποίους ζητά άμεσα συναντήσεις προκειμένου το Προεδρείο της ΚΕΔΕ και οι επικεφαλής των παρατάξεων του Διοικητικού Συμβουλίου της, να τους ενημερώσουν για όλα τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν την Αυτοδιοίκηση.

«Οι οικονομικές περικοπές σε συνδυασμό με μια σειρά από νομοθετικές παρεμβάσεις, έχουν ως συνέπεια οι δήμοι της χώρας να απειλούνται με κατάρρευση», υπογραμμίζει στις επιστολές του, ο κ. Πατούλης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ