Ιταλίδα 31 ετών αυτοκτόνησε από ντροπή – Όλη η Ιταλία είδε ερωτικό της βίντεο

Μια Ιταλίδα 31 ετών, η Τιτσιάνα Καντόνε (Tiziana Cantone) με καταγωγή από την ευρύτερη περιοχή της Νάπολης, αυτοκτόνησε εξαιτίας της ψυχολογικής πίεσης που υπέστη, μετά από ανάρτηση ερωτικού της βίντεο στο Διαδίκτυο.

Το βίντεο είχε τραβήξει με κινητό ο πρώην αρραβωνιαστικός της Τιτσιάνα Καντόνε, με την συναίνεση της.

cantone2

Η ίδια δεν περίμενε, όμως, ότι μετά από λίγους μήνες, κάποιος θα το «ανέβαζε» στο ίντερνετ, με εκατομμύρια «Like» και αμέτρητα σχόλια, κάθε είδους, στο Twitter και στο Facebook.

Η νεαρή γυναίκα είχε αλλάξει σπίτι, επιλέγοντας να ζήσει και πάλι με την μητέρα της, ενώ είχε υποβάλει και αίτηση για να μπορέσει να αλλάξει ονοματεπώνυμο.

Πριν πέντε ημέρες, επίσης, μια πρώτη δικαστική απόφαση αναγνώρισε την τεράστια ζημία που η ίδια είχε υποστεί, εξαιτίας της παραβίασης της προσωπικής της ζωής μέσω Διαδικτύου.

Όπως γράφουν, όμως, τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η Τιτσιάνα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ και την ντροπή και έβαλε τέλος στην ζωή της με ένα μαντήλι, στο υπόγειο του σπιτιού της μητέρας της.

Η εισαγγελία της Νάπολης άρχισε έρευνα για τυχόν προτροπή σε αυτοκτονία, αλλά το κύριο ερώτημα πλέον είναι τι πρέπει να γίνει ώστε να μπορέσουν να αποφευχθούν άλλες, παρόμοιες τραγικές ιστορίες.