Ισχυρισμοί ότι έχει βρεθεί τρόπος να εκπέμπουν όσοι δεν αδειοδοτήθηκαν

Ισχυρισμοί ότι έχει βρεθεί τρόπος να εκπέμπουν όσοι δεν αδειοδοτήθηκαν

  • Βασίζονται σε κενά της νομοθεσίας

Τρόπο να εκπέμπουν και μετά την παρέλευση των τριών μηνών έχουν βρει τα κανάλια που δεν αδειοδοτήθηκαν… Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν με διαρροές τους… Συμπληρώνοντας μάλιστα ότι ο τρόπος θα είναι καθ’ όλα νόμιμος… Αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι δικηγόροι τους ανακάλυψαν «παραθυράκια» στη νομοθεσία που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά, ελεύθερα και σε εθνική εμβέλεια.

Ενδεχομένως στηρίζονται στην ευρωπαϊκή νομοθεσία και στη συνέχεια που θα δώσουν, ανεξάρτητα από την απόφαση του ΣτΕ, στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια… Σημειώνεται ότι οι παραπάνω διαρροές αφορούν στα κανάλια «ΕTV», ALPHA, STAR και MEGA.

Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο και δεν σταματήσει η εκπομπή σήματος των παραπάνω καναλιών… Μοιραία θα καταρρεύσει ο διαγωνισμός, δεδομένου ότι οι πλειοδότες θα αρνηθούν – απόλυτα δικαιολογημένα, να καταβάλλουν το τίμημα που έχουν δεσμευτεί.

Τελικά το μόνο σίγουρο είναι ότι η υπόθεση αδειοδότηση έχει πολλά κεφάλαια ακόμη, μέχρι να διαμορφωθεί οριστικά το νέο τηλεοπτικό τοπίο.(www.enimerosi24.gr)