Θρήνος στο Λασίθι για τον θάνατο 15χρονης αθλήτριας

ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια θανάτου 15χρονης αθλήτριας του μπάσκετ στον Αγιο Νικόλαο Λασιθίου.

  • ΕΘΝΟΣ

Το μεσημέρι του Σαββάτου μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο η άτυχη Ελπίδα

Το κορίτσι μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο της πόλης το μεσημέρι του Σαββάτου. Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να την επαναφέρουν, χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα.

Η διαδικασία της νεκροψίας-νεκροτομής ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, όμως σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ, όπου μεταφέρθηκε η σορός του κοριτσιού, θα έχουν πλήρη και ασφαλή εικόνα όταν θα έχουν στα χέρια τους και τα αποτελέσματα που περιμένουν. Ο απροσδόκητος θάνατος της Ελπίδας έχει προκαλέσει σοκ αλλά και πλήθος ερωτηματικών, καθώς πρόκειται για μία έφηβη που είχε μεγαλώσει με τον αθλητισμό και ζούσε γι’ αυτόν. Θεωρούνταν μεγάλο ταλέντο στο μπάσκετ, ενώ παράλληλα έτρεφε μεγάλη αγάπη και στον χορό.

Τελευταίο αντίο
Χθες, συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές και συναθλητές της είπαν το τελευταίο «αντίο» στη 15χρονη Ελπίδα στην αίθουσα συνεδριάσεων της πρώην ΤΕΔΚ Λασιθίου, όπου τελέστηκε πολιτική κηδεία. Με δάκρυα στα μάτια προσπαθούσαν να παρηγορήσουν τους τραγικούς γονείς και την αδελφή της, οι οποίοι από τη μία στιγμή στην άλλη έχασαν την… Ελπίδα τους.

Την οδύνη της για τον άδικο χαμό της 15χρονης εκφράζει και η Ενωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης. «Αθλήτρια του μπάσκετ η Ελπίδα και μέλος των αναπτυξιακών σωματείων της ΕΚΑΣΚ θα μείνει για πάντα ζωντανή μέσα μας, με το χαμόγελο και την αγάπη της για το άθλημα. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους της και ευχόμαστε να βρουν το κουράγιο και τη δύναμη να σταθούν και να τη θυμούνται όπως αξίζει σε έναν άγγελο».

Θρήνος και στο Διαδίκτυο από δεκάδες φίλους της Ελπίδας, οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν ότι δεν βρίσκεται πια ανάμεσά τους. «Δεν θα πω πολλά. Ησουν η καλύτερη. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Γιατί να είναι τόσο άδικη η ζωή. Να ξέρεις πάντα ότι θα σε στήριζα και θα ήμουν πλάι σου σε όλα. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχνάς. Καλό παράδεισο!», είναι τα συγκινητικά λόγια φίλου της.