Θεά και στα 51 της – Γυμνή στην πίσινα η Μόνικα Μπελούτσι (φωτο)

Ο χρόνος δεν λέει να περάσει από πάνω της. Και όσο αυτός περνάει όμως, ηΜόνικα Μπελούτσι γίνεται όλο και πιο όμορφη.

Στα 51 της χρόνια η διάσημη ηθοποιός γιορτάζει τον αισθησιασμό του οποίου πρέσβειρα είναι εδώ και δεκαετίες, τολμώντας μία άκρως αισθησιακή φωτογράφιση για το περιοδικό Paris Match. Δίνοντας στη δημοσιότητα μία φωτογραφία από τις πολλές που έρχονται, η Μόνικα Μπελούτσι δεν διστάζει να ποζάρει ολόγυμνη στο υγρό στοιχείο της πισίνας.

mpeloutsi

«Μου είναι δύσκολο να με φανταστώ να κάνω έρωτα χωρίς αγάπη!»

«Πάντα λένε ότι ο έρωτας σχετίζεται με τη νιότη, λες και μετά από μια συγκεκριμένη ηλικία δεν υπάρχει. Θα γίνω 52 ετών σύντομα και σας λέω ότι αυτό είναι λάθος. Το πάθος δεν φεύγει όσο μεγαλώνουμε. Όταν είσαι νέος έχει να κάνει με τις ορμόνες και την παρόρμηση.

Με το χρόνο, το σεξ γίνεται πιο πνευματικό ίσως, αλλά παραμένει το ίδιο δυνατό», λέει η Μπελούτσι στο δημοσιογράφο και συνεχίζει: «όταν η σεξουαλικότητα και ο αισθησιασμός συνδυάζονται με την αγάπη, είναι η αποθέωση και είναι υπέροχο. Μου είναι δύσκολο, σήμερα, να με φανταστώ να κάνω έρωτα χωρίς αγάπη!».

Αν και, εδώ και τρία χρόνια, διαζευγμένη από τον Βενσάν Κασέλ (ο οποίος, όπως σας έχουμε ενημερώσει, απαθανατίστηκε με μια νεαρότερη γυναίκα), η ηθοποιός δεν αποκαλύπτει τα μυστικά της. «Η “εικόνα” μου έχει τη ζωή της κι εγώ τη δική μου. Σαν ηθοποιός, έχω μια δημόσια εικόνα – σαν γυναίκα, πρέπει να προστατεύσω τον «μυστικό μου κήπο» και να προστατεύσω εμένα και τα παιδιά μου», επισημαίνει.

33

 

0

 

0

Google +

0

 

0

Reddit

0

SUpon

0

 

0