Θα με χωρίσει η Μπέτυ, αν υποχωρήσω δήλωσε ο Τσίπρας

Αν ισχύει το ρεπορτάζ των Times του Λονδίνου, ο Αλέξης Τσίπρας δεν ανθίσταται στους δανειστές μόνο γιατί το πιστεύει, αλλά και γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα χάσει και τη γυναίκα του.

Όπως αναφέρει το άρθρο, αν ο Τσίπρας υποχωρήσει, τότε δεν θα χάσει μόνο τη μάχη με τους δανειστές και ίσως κάποια μέλη του κόμματός του, αλλά και τη σύντροφό του Μπέττυ Μπαζιάνα, την οποία μπορεί να μην έχει παντρευτεί, αλλά και το σύμφωνο συμβίωσης που έχουν υπογράψει είναι αρκετό για να τα σπάσουν.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει αποκαλύψει ότι η σύντροφός του και μητέρα των παιδιών του τον έχει απειλήσει πως θα τον αφήσει αν κάνει συμφωνία με τους δανειστές που θα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο χρεοκοπίας» γράφει η βρετανική εφημερίδα.

Οι Times χρησιμοποιούν ως «πηγή» δηλώσεις του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ στη γαλλική σατιρική εφημερίδα Le Canard Enchaîné.

«Μου είπε (σ.σ.: ο Τσίπρας) ότι αν υποχωρήσει σε πολλές από τις απαιτήσεις της τρόικας, ρισκάρει όχι μόνο να “χάσει” το κόμμα του, αλλά και τη σύντροφό του, που είναι σφόδρα πολέμια των δανειστών και πολύ πιο αριστερή από αυτόν», φέρεται να είπε στη σατιρική εφημερίδα ο Γάλλος πρόεδρος.