Θα γίνει ανάλυση από το sdna;

Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς πριν καν προλάβει να παίξει τα ματς για πλέι οφ του Europa League αποτέλεσε παρελθόν για τον ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να παίρνει τη θέση του. Με μόλις δύο επίσημα παιχνίδια στα οποία μάλιστα πήρε και πρόκριση ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να απομακρύνει τον Σέρβο προπονητή από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και να δώσει το τιμόνι στον Ρουμάνο.

Θυμίζουμε ότι στο τέλος Ιουλίου ο Στανόγεβιτς είχε ρωτηθεί να προσδιορίσει τους στόχους της ομάδας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τότε είχε πει πως πρώτα θα πρέπει να γίνουν οι μεταγραφές και μετά να μιλήσει για τους στόχους της ομάδας.

Ηταν σαφέστατη η αιχμή για τον προγραμματισμό και την υλοποίηση του από τη διοίκηση του συλλόγου. Από τότε είχε αρχίσει να δημιουργείται ένα άσχημο κλίμα για τον προπονητή παρά το γεγονός ότι πήρε την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League. Περίπου μία εβδομάδα πριν το πρώτο ματς για τα πλέι οφ η διοίκηση του ΠΑΟΚ αποφάσισε να τον απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία. Ακόμα περιμένουμε από το αντικειμενικό sdna να κάνει κάποια ανάλυση για όλα αυτά. Να μας γράψει αλήθειες για τον προγραμματισμό της διοίκησης του ΠΑΟΚ.

  • Για την ομάδα που φτιάχνει ο μεγάλος επενδυτής Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος έδιωξε έναν προπονητή που έχει παίξει δύο επίσημα παιχνίδια και έχει μία πρόκριση. Για πιο λόγο; Ποιος ο προγραμματισμός σας;

Πέρσι το καλοκαίρι όταν είχε απολυθεί ο Βίκτορ Σάντσεθ από τον Ολυμπιακό το σάιτ που γράφει μόνο αλήθειες είχε αφιερώσει μεγάλες αναλύσεις για τον προγραμματισμό της διοίκησης των «ερυθρόλευκων». Ο Βίκτορ που είχε φύγει έχοντας έναν αποκλεισμό στην… πλάτη του. Τώρα για τον προγραμματισμό του Ιβάν θα διαβάσουμε κάτι από τους αντικειμενικούς του sdna;