Η μεγάλη υποκρισία της Αριστεράς!

Παρακολουθώ μήνες τώρα τον Τσίπρα, τον Λαφαζάνη, τον Βαρουφάκη και τους συντρόφους τους να μιλούν για τον εξευτελισμό που έχουν υποστεί οι Έλληνες, για την υποταγή που δείχνουμε στους ξένους και για τις συμφωνίες υποτέλειας που υπογράφουμε.

Πριν από λίγο, κατά τη διάρκεια κατάπτυστης ραδιοφωνικής εκπομπής της ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑΣ όπου ακούγονταν μόνο τραγούδια και ομιλίες του Εμφυλίου, άκουγα τους επικίνδυνους συντελεστές της –  Θύμιο Καλαμούκη και Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη– να μιλούν για τους αγώνες υπέρ της ελευθερίας που έδωσαν οι πρόγονοί μας. Ο ήχος των επαναστατικών ασμάτων, η ανάγνωση ιστορικών ομιλιών που έδωσαν οι αγωνιστές του ΕΑΜ μπροστά σε κατοίκους απελευθερωμένων χωριών και οι επεξηγηματικές  παρεμβάσεις του θλιβερού Καλαμούκη, έφερναν – λογικά- δάκρυα στα μάτια κάθε ακροατή με ελάχιστες έστω αριστερές ευαισθησίες.  Αν τολμούσα να περιγράψω την εικόνα που αισθανόμουν ακούγοντας την προβοκατόρικη αηδία θα έλεγα ότι βλέπω τον Τσίπρα πάνω σ’ένα γαϊδουράκι, τον Στρατούλη από πίσω πεζό με το δισάκι του στον ώμο, και δεκάδες φτωχοντυμένους χωρικούς γύρω τους να τους ραίνουν με λουλούδια και τσουκνίδες…

 

images

Η αριστερά προσπαθεί τελευταία να αναδείξει το πλήγμα που έχει δεχθεί η ελληνική “υπερηφάνια” μετά τις υποχωρήσεις των τελευταίων κυβερνήσεων. Κάνουν πολύ λόγο για την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνια των Ελλήνων, για τους παλιούς νικηφόρους αγώνες κυρίως απέναντι στο φασίστα κατακτητή (υπενθυμίζοντας ότι αυτός ήτο Γερμανός) και τελικά καταλήγουν ότι δεν αξίζει σ΄αυτό τον λαό τέτοια τύχη! Και πολύ σωστά λένε! Ως εδώ συμφωνούμε!

Ταυτόχρονα όμως, οι ίδιοι άνθρωποι, “κλείνουν το μάτι” στα Σκόπια. Κάποιοι άλλοι ομόσταβλοι βουλευτές ή πολιτευτές, παίρνουν σαφώς το μέρος των Σκοπίων στο ζήτημα της ονομασίας. Να υπενθυμίσω ότι ο Τρεμόπουλος των οικολόγων παρέα με κάτι άλλα αριστερά “μπουμπούκια”, ελάμβανε μέρος σε ομιλίες και συζητήσεις, εντός και εκτός Ελλάδος, υποστηρίζοντας την ιστορική απάτη των γειτονικών Σλάβων.

Η Ρεπούση εξελέγη βουλευτής αφού προηγουμένως έγινε διαβόητη για τον “συνωστισμό” στο λιμάνι της Σμύρνης κατά τη διάρκεια της σφαγής! Μετά αποκάλεσε μύθο το χορό του Ζαλόγγου και τη γενοκτονία των Ποντίων.

Ο Στέλιος Κούλογλου, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,  στις 26-3-2014, είχε δηλώσει προκλητικά στον ειδησεογραφικό κόμβο “Telegraf” των Σκοπίων: “Αποκαλώ τη Μακεδονία με το όνομά της: Μακεδονία, όπως ο υπόλοιπος κόσμος”! 

images2

Τα παραδείγματα είναι πολλά και τρανταχτά. Αποδεικνύουν ότι μεγάλο μέρος στελεχών αριστερών κομμάτων τρέφουν βαθύ μίσος κατά του πατριωτισμού , της Πίστεως, της Σημαίας, των εικόνων, της δημόσιας τάξης, του στρατού , της ελληνικότητας της Μακεδονίας και της Θράκης. Οι ίδιοι τάσσονται παθιασμένα όμως υπέρ των λαθρομεταναστών, που δυστυχώς η χώρα μας, δεν αντέχει πια να φιλοξενεί.

Παρόλα αυτά, ο ανύμφευτος Τσίπρας, που δεν βάπτισε τα παιδιά του, που δεν ορκίζεται στο Ευαγγέλιο, κλείστηκε μισή ώρα σ’ ένα δωμάτιο μόνος του με την εικόνα της Παναγίας στο Άγιο Όρος, έσπευσε να συναντήσει το Πάπα και απελευθέρωσε ένα λευκό περιστέρι την ημέρα των Φώτων, υποννοοώντας ότι τα ‘χει βρει ακόμα και με το Άγιο Πνεύμα.

Η υποκρισία όλων τους στο μεγαλείο της!

Οι αθεόφοβοι… Θυσιάζουν ακόμα και την αθεϊα τους στο βωμό της ψήφου…

Με αγάπη

Ο Είρων