Η Τουρκία θα επιτεθεί στην Ελλάδα (;)…

Έτοιμη να επιτεθεί η Τουρκία στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, με πληροφορίες που προέρχονται από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, επειδή η χώρα μας είναι ένα βήμα πριν από το να καθιερώσει τα 12 μίλια εθνικά χωρικά ύδατα. Αυτή η πράξη, σύμφωνα με τις εφημερίδες, θεωρείται από την Τουρκία σαν αιτία πολέμου.

Οι πληροφορίες αυτές μεταβιβάστηκαν στο Γενικό Επιτελείο και για το θέμα αυτό έγινε σύσκεψη του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου με τους αρχηγούς των όπλων όπου και συστάθηκε σχέδιο άμεσης πολεμικής αντίδρασης στην περίπτωση που επαληθευτούν οι πληροφορίες του Ferıdun Sınırlıoğlu.

Άλλες τουρκικές εφημερίδες επισημαίνουν στο Γενικό Επιτελείο την «παράνομη» κατοχή εκ μέρους της Ελλάδας κάποιων νησίδων ανατολικά της Χίου και της Σάμου.

Απ’ ότι φαίνεται, δεν έχουν προλάβει να κλείσουν τα προβλήματα που έχουν στη χώρα, και οι Τούρκοι θέλουν να δημιουργήσουν και άλλα. Δυσκόλεψαν τα πράγματα για την κυβέρνηση της Τουρκίας, και είπε να αλλάξει στόχο. Αυτό δεν το γνωρίζουμε. Πάντως το μόνο σίγουρο, θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις.